Vinná klobása se zeleninou a žampiony

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g vinná klobása
    • 160
      g paprika barevná
    • 100
      g pórek
    • 120
      g rajče
    • 2
      stroužek česnek
    • 150
      g čerstvé žampiony
    • 1
      lžíce sojová omáčka cca
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vinnou klobásu nakrájíme na kratší špalíky nebo z nich uděláme dva šneky, které zpevníme párátkem a osmažíme je dozlatova na malém množství oleje.
2
Po osmažení klobásy vyndáme stranou, do výpeku přisypeme pokrájenou papriku na kostičky nebo nudličky a dále smažíme do povadnutí. Pak přisypeme pokrájené žampiony (postačí na čtrvtinky) a pokračujeme ve smažení.
3
Ke konci smažení přisypeme na kolečka pokrájený pórek, nasekaný česnek, a na větší kousky pokrájená rajčata, ještě krátce smažíme, poté opepříme, přidáme sojovou omáčku, promícháme, zaklopíme a na mírném plameni krátce podusíme. Podlévat není nutné.
4
K podušené zelenině dáme prohřát klobásy a můžeme podávat. Nejlépe s rýží nebo bramborem.
Zařazení: Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: