Vinná klobása v těstíčku z podmáslí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vinná klobása cca
    • 50
      ml podmáslí
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • pepř mletý
    • sůl
    • mletý kmín na špičku nože
    • 1
      ks vejce
    • 40
      g hladká mouka do těstíčka + na obalení, cca
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vinnou klobásu smotáme do menších šneků, které zajistíme párátky, nebo ji pokrájíme na cca 10-ti centimetrové dílky. Pak obalíme v hladké mouce.
2
Vejce vyšleháme s kořením a solí, prolisovaným česnekem, přilijeme podmáslí a přisypeme mouku. Vše vyšleháme v hustější těstíčko.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak rychle oloupat česnek

3
Klobásy protáhneme těstíčkem a smažíme v pánvi s olejem z obou stran dozlatova, nejprve na vyšší teplotu a po otočení dosmažíme zvolna.
4
Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.

RADA: Jak na bramborovou kaši? Podívejte se na VIDEO

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: