Pomerančová zmrzlina

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: TheKacabi

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks pomeranč velký
    • 1
      ks limetka
    • 100
      g moučkový cukr
    • 250
      ml smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1.Ovoce omyjte a nastrouhejte kůru.
2
2. Pak vymačkejte šťávu a smíchejte s kůrou
3
3. Ve šťávě pak rozmíchejte cukr.
4
4. Přidejte smetanu a šlehejte do ztuhnutí. Směs nebude zcela tuhá, jak jste u šlehačky zvyklí kvůli přidané tekutině.
5
5. Nalijte do nádoby a dejte do mrazáku zmrazit.
6
Limetka je pro tento recept poměrně důležitá. Pokud ji nemáte, použijte místo normálního pomeranče ty Sevillské. (2ks sevillských pomerančů = 1 běžný pomeranč a 1 limetka).

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.