Pomerančová marináda s rozmarýnem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      lžička sůl
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička bylinkový ocet
    • 15
      g rozmarýn
    • 2
      lžička hořčice
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 200
      ml pomerančová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejlépe použijte čerstvou šťávu z pomerančů. Česnek prolisujte. Rozmarýn nasekejte.

RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!

2
Uvedené ingredience dejte do mísy. Dobře promíchejte.
3
Maso se do marinády snažte naložit vždy den předem (ryby postačí marinovat kratší dobu) příp. minimálně 6 hodin. Před grilováním maso z marinády vyjměte a důkladně ubrouskem očistěte. Pokud marinádu neodstraníte, zcela přebije chuť masa.

RADA: Jak na grilování masa?

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: