Vinná klobása ve špenátu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vinná klobása
    • 1
      balíček listový špenát -mražený
    • 1
      ks cibule
    • 1
      dl smetana
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce olej
    • 2
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • sůl
    • tuk a strouhanka na vysypání pekáčku

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme jemně pokrájenou cibuli, přidáme částečně rozmražený špenát a na plátky pokrájený česnek a dusíme, dokud se voda ze špenátu neodpaří. Pak špenát osolíme, opepříme, vmícháme smetanu a vejce.Takto připravený špenát dáme do připraveného pekáčku (mísy), uhladíme ho a stočíme na něj klobásu. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme asi 30 minut. Podáváme s bramborem nebo čerstvým pečivem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Danuše
    Danuše |

    3. 5. 2011 20:50

    Stačilo jen zakusovat pečivem, moc dobré :-)) .