Kapr cibuláč

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: heeduss

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kapr
    • 2
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce máslo
    • grilovací koření
    • hořčice plnotučná
    • 4
      plátek anglická slanina
    • kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce kapra jemně osolíme, okořeníme grilovacím kořením, potřeme utřeným česnekem a hořčicí. Vložíme do vymazané zapékací mísy a poklademe na něj proužky slaniny a cibule. Mezi porce dáme kousky másla. Poté ho upečeme do měkka a podáváme s bramborem.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    20. 4. 2013 17:40

    Moc dobrý recept, sice kapr přes slaninu a cibuli skoro nebyl vidět, ale byl výborný :D