Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Pomazánka na topinky a toasty
Marmeláda z bezinek a jablek
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Kuřecí stehýnka na medu II.
Rychlá uzeninová polévka s rýží
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Kokosové sušenky
Gulášová polévka
Jihočeská „pucková“ polévka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink
Kachní prsa s nudlovým salátem
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Palačinky se šunkou a vejci
Kuřecí prsa po asijsku
Krtkův dort