• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Babiččiny kotlety
    Napište svůj komentář k receptu

    Babiččiny kotlety

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.6
    hodnotilo: 82
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Babiččiny kotlety
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 4
        ks kotlety s kostí nebo i bez
      • 100
        g trvanlivý salám
      • 100
        g měkký salám
      • 1
        ks cibule
      • 150
        g sýr
      • 2
        hrst strouhanka
      • 20
        g máslo
      • 2
        lžíce hořčice
      • 1
        pepř mletý
      • 1
        sůl

    Postup přípravy receptu

    1
    Kotlety naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a vydatně opepříme. Položíme na dno vymazaného pekáče. Poté na kotlety navrstvíme cibuli, tvrdý a měkký salám. Zapékáme. Když už jsou kotlety téměř hotové, posypeme sýrem. Sýr následně posypeme trochou strouhanky a navrch dáme oříšek másla. Necháme péct, dokud se ze strouhanky nevytvoří "krusta". Výtečné s opékanými brambory.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Babiččiny rarášky

    Babiččiny rarášky

    Babiččiny "Francky"

    Babiččiny "Francky"

    Babiččiny závitky

    Babiččiny závitky

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Ušatice
      Ušatice | 21. 5. 2014 18:49

      Dobrý napad :-) zrovna jsem dojedla..je to hodně dobrý děkuju za inspiraci :-)

    • Nelca
      Nelca | 24. 4. 2014 12:11

      na 180 stupnu ? a na jak :-) dlouho ? :-) :-)

    • Nikola
      Nikola | 30. 12. 2013 12:55

      tak dneska mi pritel nasel tento recept tak jsem ho udelala a muzu rict ze je to opravdu vyborne pritel si to nemohl vynachvalit 8-) ;-) ;-)

    • Pavla
      Pavla | 6. 11. 2013 18:25

      Perfektní bašta. Nemělo to chybu. Naservírovala jsem ji manželovi na naší nové jídelní soupravě z www.dinezon.cz :-*

    • Veronika826 | 3. 11. 2013 12:11

      Dnes jsem vařila k obědu a opravdu výborné, mohu všem včele doporučit. Jen jsem dala do pekáčku trochu oleje, masoxovou kostku a podlila vodou (maso bude krásně měkké a nebude tak tučné), navíc můžete polít sýr tím vzniklým výpekem a nemusíte používat další máslo ;)

    • romanika
      romanika | 12. 10. 2012 10:44

      Trochu víc mastné ale jinak dobré.

    • PJarunka | 2. 5. 2012 18:50

      Moc dobrý udělala jsem k tomu ještě sosík na vepřové maso a bylo to super. :-)

    • dublin.in | 8. 2. 2012 08:36

      Tak za mě teda nic moc, ale je to o chuti každého člověka :-)

    • Roman
      Roman | 11. 9. 2011 12:26

      Protože jsi kopyto a vařil jsi to v papiňáku anonyme

    • JiKo29
      JiKo29 | 29. 6. 2011 09:01

      Výborné, přítel si pošmáknul a já také :o)

    • martina
      martina | 22. 6. 2011 10:11

      moc dobrý, úspěch u všech členů rodiny......

    • Koďous
      Koďous | 13. 5. 2011 12:26

      bomba <:-)

    • ladka.jankovska | 5. 5. 2011 21:48

      S kotletami nemám moc dobré zkušenosti. Raději používám krkovičku, je šťavnatější a nevysušuje se. :-\

    • Seraphine | 16. 4. 2011 12:21

      Pekla jsem v přikryté zapékací míse a odkryla až když jsem přisypala sýr. Pekla jsem něco přes hodinu při cca 170°C. Ale měla jsem k tomu v troubě ještě brambůrky. :)

    • Seraphine | 16. 4. 2011 12:19

      Opravdu vynikající! Klidně bych vynechala měkký salám a dala jen slaninu a tvrdý salám. Použila jsem goudu a nivu a strouhanku polila jen výpekem. Podávala jsem s pečenými brambory. Opravdu velmi dobrý, snadný a vděčný recept. :)

    • JJholiday
      JJholiday | 27. 3. 2011 14:05

      Evi já také nevím...

    • Eva P. Fr | 27. 3. 2011 11:18

      Muze mi nekdo poradit, jak asi dlouho pect a jestli prikryté a ke konci odkryt ? Bohuzel nejak neumim veprove pripravovat, casto ho mam vysusene. Dik za radu.

    • Martinkaf | 26. 3. 2011 16:13

      Místo kotlet jsem použila vepřové kostky a bylo to moc dobré.

    • kocv
      kocv | 22. 3. 2011 12:55

      Super jsemn amateřské atak není čas vyvařovat rychlé ,jednoduché a hlavně výborné, doporučuji :-)

    • Julie
      Julie | 13. 3. 2011 17:04

      Výbornrej recept. Všem moc chutnalo :)

    • Dana
      Dana | 12. 3. 2011 18:14

      Zítra to vyzkouším,ale vypadá to dobře... ;-)

    • jaja
      jaja | 27. 2. 2011 12:02

      přidala bych na maso kečup a podlila ke konci pečení trochu šlehačkou.

    • Eva K.
      Eva K. | 23. 2. 2011 01:42

      Jednoduche a opravdu vyborne !!! Dekuji !!! ;-)

    • Terka
      Terka | 20. 2. 2011 15:02

      :-) Skvělé a hlavně ryché,..sama jsem si masíčko ješte "vylepšila"grilovacím kořením a na vrch po zapečení sýra a strouhanky ještě pokladla rajčaty,cibulí a paprikou,....DOPORUČUJI

    • asd
      asd | 22. 1. 2011 10:42

      <3 :-| <:-) :-*

    • Anežka
      Anežka | 13. 1. 2011 16:02

      Dobre jen tak dále

    • Milli1 | 12. 1. 2011 13:17

      Včera jsem kotlety dělala amůžu jen pochválit, jsou SUPER, díky za recept

    • Katka Š.
      Katka Š. | 19. 8. 2010 21:08

      Tento recept jsem dělala už několikrát a je to VYNIKAJÍCÍ a hlavně rychlé. Všem doporučuji.

    • Daniella O.
      Daniella O. | 26. 7. 2010 20:46

      Vyborne, mekky salam jsem dala Bologna ( kruti ), syr jsem pouzila uzeny Gouda a nic jsem nestrouhala, pouze nakrajela ne malinke kousicky, s varenym bramborem, posypanym zelenou cibulkou a s domaci tatarkou to nemelo chybu. Mam v oblibenych. Dcrerin americky pritel doslova umyl talir, jazykem :)))))

    • Václav Šmoranc
      Václav Šmoranc | 11. 7. 2010 11:37

      Ještě jsem chtěl napsat....od začátku pod pokličkou...až na konec když jsem přidával sýr a strouhanku jsem to nachal odkryté....salám a kotlety jsou pak nejsou tak vysušené

    • Václav Šmoranc
      Václav Šmoranc | 11. 7. 2010 11:30

      Bylo to výborný,přečetl jsem si komentáře a opravdu to nemá chybu : přidal rajčátka pokryl schwarzwaldskou šunkou místo tvrdého salámu pak už vše dle receptu: posypal sýrem Gran Moravia smíchaný s aidamem mňam. Určitě ještě vyzkouším z drobnýma změnama

    • Simona Smolíková
      Simona Smolíková | 23. 6. 2010 08:15

      Vynikající, rychlé a opravdu vhodné pro velký počet lidí, ostudu si určitě neuděláte.

    • Agáta Sikorová
      Agáta Sikorová | 15. 9. 2009 12:20

      Bylo to moc dobré, kotlety jsem si 2dny předem naložila a pak dělala na velikém plechu pro 12 lidí a mělo to obrovský úspěch, ale ještě lepší byly druhý den ohřívané.

    • marie mateju
      marie mateju | 26. 4. 2009 14:15

      jo je to dobrutka.Dnes jsme meli k obidku,tak me verte.

    • Šárka Nekudová
      Šárka Nekudová | 14. 2. 2009 11:07

      Vyborny recept! Prestoze jsem tento recept delala poprve, povedlo se. Bylo to rychle hotove a pokrm skutecne velmi chutny. Udelala jsem take vegetarianskou verzi s uzenym tofu, ktera se take moc povedla.

    • Jan Luňák
      Jan Luňák | 8. 1. 2009 22:36

      No, na to, že je to můj první pokus (tohoto jídla a z recepty.cz), je to výborné.. Jen to příště nebudu tak přehánět s tím pepřem..:)

    • Zuzana Stavinohova
      Zuzana Stavinohova | 6. 12. 2008 13:20

      Mňami hami (cituji dceru) akorát je to kotlet, takže trochu tužší.... ale nápad se strouhankou je dobrý, doporučuji.

    • Kamil Dvořák
      Kamil Dvořák | 18. 10. 2008 15:32

      Také se připojuji k poděkování....výborné a velmi chutné. Ráno jsem vytáhl kotlety a nevěděl co s nimi. Mrkl jsem na internet a našel tento recept. Ještě jednou děkuji

    • Vláďa Tichý
      Vláďa Tichý | 22. 3. 2008 14:15

      Nejsem žádný kuchař, vařit opravdu neumím, byl to můj pokus pod vedením receptu. Souhlasím s ostatními ohlasy. Dávám za 1*.

    • Eva Nešvarová
      Eva Nešvarová | 21. 3. 2008 22:47

      Ještě dodávám, že jsem pekla v ultra plusu od firmy Tupperware a šťávy bylo ze tří kotlet opradu hodně. Záleží moc, v čem pečete.

    • Eva Nešvarová
      Eva Nešvarová | 21. 3. 2008 22:29

      kotletky na tento způsob máme moc rádi, dělala jsem už několikrát a moc moc dobré.

    • týna
      týna | 15. 3. 2008 12:07

      Moc dobré!!1*!!Vše co je babiččino" je prostě mńam.))

    • Michal Bures
      Michal Bures | 27. 1. 2008 21:49

      vynikajici pek jsem to tady v londyne, fakt super, GOD bless Babicku, urcite se sem vratim pro dalsi inspiraci!! Mej te se lidi u sporakuuu

    • Marcela Adámková
      Marcela Adámková | 10. 1. 2008 12:22

      Tenhle receptík nemá chybu, je fakt skvělej. Teď mě čeká premiera před rodinou, tak jsem zvědavá na ohlas:-)

    • zuzana
      zuzana | 31. 12. 2007 13:43

      Děkuji moc za skvělej recepis. Okomentovala bych to slovy mého muže "Já nemám boule za ušima, ale úplné kopce"

    • Lenka walová
      Lenka walová | 23. 12. 2007 12:40

      Vynikající, jednoduché jídlo. Rodina se ještě teď olizuje.Děkuji

    • Darina
      Darina | 21. 12. 2007 14:25

      Opravdu výtečné.Děkuji za nápad.

    • ivo margieta
      ivo margieta | 19. 12. 2007 14:06

      Právě jsem dojedl a je to super.

    • Renata Petroušová
      Renata Petroušová | 18. 12. 2007 16:00

      No abych řeklla pravdu,čekala jsem,že to bude lepší.

    • Anonym
      Anonym | 15. 12. 2007 15:18

      _

    • katka444
      katka444 | 23. 9. 2007 18:32

      Bylo to vynikajici,taky jsem pridala anglickou slaninu a na chvili zakryla. Takze bylo dost stavicky na bramburky.Moc nam chutnalo.

    • Simona
      Simona | 12. 9. 2007 21:07

      vyyyborne :) nic nebylo vysusene, stacilo k tomu par platku slaniny.

    • .....
      ..... | 9. 9. 2007 12:28

      je to pekne hnusny

    • Kamila Hobzová
      Kamila Hobzová | 3. 8. 2007 17:02

      Je to mňamka,děkuji za receptík,i za komentáře,místo salámů jsem dala anglickou slaninu a než jsem přidala sýr,tak jsem to peklazakryté.Je to super,babiččiny kotlety zařadím do svých oblíbených reptů:-)

    • Jitka Hrubantova
      Jitka Hrubantova | 17. 6. 2007 20:04

      Je to vážně dobrota, díky za recept:-) Ze začátku jsem pekáč přikryla alobalem, bylo to pěkně šťavnaté.

    • Zdena
      Zdena | 8. 6. 2007 13:07

      Vařím také něco podobného, jen místo salámu dávám anglickou slaninu a nemá to chybu

    • Jakub
      Jakub | 19. 5. 2007 12:36

      Velmi chutné,doporučuji.

    • Jitka Bublová
      Jitka Bublová | 14. 5. 2007 13:42

      Připomíná mi to "zastlané kotlety" z tohoto serveru, ty jsem dělala o víkendu a byly vynikající. Není tam salám a strouhanka, jinak je to více méně totožné. Sýr se dává hned před vložením do trouby a peče se téměř celou dobu přikryté. Masíčko bylo šťavnaté a super. Určitě vyzkouším pro obměnu i tento recept.

    • ivette
      ivette | 13. 5. 2007 15:01

      Tak jsem je udělala a zbyl jenom prázdný hrnec. A ještě toho bylo málo.

    • ivette
      ivette | 16. 4. 2007 16:53

      Vypadá to dobře, zkusím to udělat přátelům.

    • Anonym
      Anonym | 14. 4. 2007 17:55

      Naprosto vynikající. Rodinou velmi žádané. Strouhanku nedáváme. Hořčici dáváme francouzskou nebo kremžskou. Salám chorizzo nebo čabajský. Je to pak pikantní mňamka.

    • Petra Spaggr
      Petra Spaggr | 24. 2. 2007 11:40

      Kotletky jsem vyzkoušela, k cibuli jsem přidala na plátky rajče a byla do mňamka.Chválím a doporučuji, rychlé a chutné

    • Anonym
      Anonym | 30. 1. 2007 18:37

      Asi sem tam dal taky moc strouhanky a tak ve vysledku jsem musel celou horni vrstvu sundat..moc se mi to nepovedlo.. :(

    • Petra
      Petra | 14. 1. 2007 13:26

      Kotlety jsem včera uvařila příteli, moc nám chutnaly. Bylo to moje první vaření s "masem", dělám spíš kuřecí. Přítel mi to pochválil, že tak dobrý masíčko už dlouho nejedl:) Souhlasím ale s názorem, že ten salám bych taky dala později, přece jen se maso musí prodělat a salám je pak jako sušinka:)

    • Drahuše.
      Drahuše. | 7. 11. 2006 13:10

      Rychlý a vynikající recept. Jen salám bych příště dala později, zdál se mi vysušený.

    • Jana
      Jana | 3. 8. 2006 14:42

      Já jsem pekla bez strouhanky,zato jsem zalila 1 dl smetany.Velmi dobré.Jen toho pepře jsem nedávala mnoho,ale jen tak trochu.

    • ZP pekarkova
      ZP pekarkova | 2. 8. 2006 22:08

      Delala jsem vcera a musim rict,ze mi to vubec nechutnalo.Vubec nerikam,ze je to spatny recept,protoze tady neni jediny negativni nazor,spis premyslim co jsem udelala spatne.Dala jsem jenom jeden druh slamau a asi vic strouhanky.Kolik ji tam davate?Dekuji.

    • Petr Blažek
      Petr Blažek | 26. 7. 2006 12:52

      Jídlo jsem vyzkoušel a je to skutečně lahůdka.. :-)Maso jsem jen ještě trochu gurmánsky dochutil čerstvě namletým 4-barevným pepřem a přidal jsem k cibuli ještě jemně nakrájená rajčatka.No super :-)

    • Lucy
      Lucy | 10. 7. 2006 14:23

      ¨Super jídlo určitě to vyzkoušejte.

    • Hana Rážová
      Hana Rážová | 1. 7. 2006 12:34

      dnes jsme si udělali s manželem oběd dle vašeho receptu,nemá to chybu je to super.Děkujeme

    • Anonym
      Anonym | 14. 6. 2006 23:58

      Jaký salám tam dáváte?

    • Veronika Lipka
      Veronika Lipka | 9. 6. 2006 05:36

      vyborne i za vodou v kanade... pochutnali si tu vsichni.

    • Veronika šichová
      Veronika šichová | 20. 5. 2006 15:16

      Je to dosti povedenej recept ...zrovna jsem to dojedla a je to VYNIKAJICI :o)) :P

    • Ludvík D.
      Ludvík D. | 8. 5. 2006 13:23

      Bylo to mňam, celá rodina včetně naší babičky se olizovala a nic nezbylo. Zařadíme do našeho jídelníčku. Jo, jako přílohu jsme měli bramborovou kaši, podle našeho názoru je to ideální, bylo málo šťávy, ale k té kaši to bohatě stačilo.

    • roman mistura
      roman mistura | 1. 5. 2006 11:20

      super nemelo to chybu

    • Václav Brynda
      Václav Brynda | 4. 3. 2006 12:40

      Je to fakt mňamka. Mělo to 100% úspěch i u našich dětí, což je obrovská poklona.... Rozhodně tento pokrm zařadíme mezi pravidelně se opakující :-)

    • iveta soukupova
      iveta soukupova | 27. 2. 2006 19:16

      je to vynikajici basta i s hranolkami

    • Vendula S.
      Vendula S. | 10. 1. 2006 15:56

      Dobré je salám nastrouhat nahrubo na struhadle anebo pikantní klobásku,maso peču odkryté a nepatrně podlité.

    • Barbora Chmelová
      Barbora Chmelová | 11. 11. 2005 10:18

      kotlety se podlévají a jestli přikryté, to nevím, my to pečeme v remosce, salám se nekrájí a je tam vynikající(hlavně když zkombinujete kvalitní uherák a šunku:)

    • Jitka Šubrtová
      Jitka Šubrtová | 12. 10. 2005 09:35

      Peče se maso přikryté s vodou?

    • iva p
      iva p | 16. 9. 2005 17:47

      Tyto kotlety se u nas v rodine delaji uz dlouha leta,ale bez toho salamu,ten je tam upne zbytecny a jsou opravdu vynikajici.Je to moje nejoblibenejsi jidlo,ale na tu super stavicku co vznikne,to chce bramborovou kasi.

    • marie krejzarova
      marie krejzarova | 13. 9. 2005 18:12

      Salám se pokrájí nebo zůstane na kolečka?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
    Maso Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kotlety Máslo Měkký salám Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Trvanlivý salám
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Sladké pirohy

    Sladké pirohy

    Bulharský salát

    Bulharský salát

    Jablková žemlovka se sněhem

    Jablková žemlovka se sněhem

    Chlebové bramboráky

    Chlebové bramboráky

    Studentské rychlolangoše

    Studentské rychlolangoše

    Grilovaný losos v marinádě

    Grilovaný losos v marinádě

    Kafíčkový moučník

    Kafíčkový moučník

    Pudinkové lívanečky (DUKAN)

    Pudinkové lívanečky (DUKAN)

    Citronovo-tvarohová buchta

    Citronovo-tvarohová buchta

    Doporučujeme

    20 minut
    Sedlácký salát

    Sedlácký salát

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    39
    Palačinky
    Palačinky
    35
    Klobásy v peřince
    Klobásy v peřince
    28
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    22
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    22
    Slaný koláč s pórkem
    Slaný koláč s pórkem

    Zajímavé články

    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…

    Sledujte nás

    AHA.cz Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    AHA.cz BOŽE! Co se to stalo s Kate? Vévodkyně k nepoznání!

    BOŽE! Co se to stalo s Kate? Vévodkyně k nepoznání!

    AHA.cz Nedělní Aha! 24.1.2021

    Nedělní Aha! 24.1.2021

    Dáma.cz 10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    Dáma.cz Je to muž vhodný pro život? Zpozorněte, pokud má tyto povahové rysy

    Je to muž vhodný pro život? Zpozorněte, pokud má tyto povahové rysy

    Ženy.cz Kabelky 2021: Tohle bude nejžádanější tvar roku!

    Kabelky 2021: Tohle bude nejžádanější tvar roku!

    Maminka.cz Nechci, nejím! 40 podivných důvodů, kvůli nimž děti odmítají jídlo

    Nechci, nejím! 40 podivných důvodů, kvůli nimž děti odmítají jídlo

    Reflex.cz Hon na Kabátka. Šéf VZP je v ohrožení kvůli očkování proti covidu, jednání o jeho konci je ale absurdní

    Hon na Kabátka. Šéf VZP je v ohrožení kvůli očkování proti covidu, jednání o jeho konci je ale absurdní

    E15.cz Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Abecedazahrady 9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    Další doporučené recepty:

    Babiččiny "Francky"
    Babiččiny "Francky"
    Babiččiny citronové jablkáčky
    Babiččiny citronové jablkáčky
    Babiččiny halušky
    Babiččiny halušky
    Babiččiny lehké lívance
    Babiččiny lehké lívance
    Babiččiny palačinky
    Babiččiny palačinky
    Babiččiny rarášky
    Babiččiny rarášky
    • Recepty.cz
    • Babiččiny kotlety
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí