
|
moje hodnocení: 0
4.5
31. 1. 2011 15:52
Jo a ještě něco,samozřejmě to musíte dát do lednice i s tim kuřecim masem,aby se vám všechny ty ingredience a chutě všechny spojily. <3
31. 1. 2011 15:48
Už jsem tento recept dělala,a i moje rodina si na něm pochutnala. :-[
31. 1. 2011 11:12
:'( to jste tupci?když VŠE tak VŠE včetně masa naházejte do misky.proboha kde to žiju
9. 11. 2010 15:39
V receptu je psáno "a pak vše, co je napsáno v ingrediencích naházíte do mísy" tzn. včetně masa
7. 11. 2010 13:56
Tak jen nevím, jestli tam to masko taky dát přes noc, anebo obalovat v těstíčku až druhý den...
8. 11. 2009 17:46
Dneska jsem dělala k obědu, bylo to výborné a velice rychlé. Maso bylo nádherně měkké, jen přiště to ješ tě víc přiostřím - u nás máme radši pikantnější, dala jsem trochu grilovacího koření a mohla jsem ho dát o dost víc
21. 4. 2009 11:35
Moc dobré , pivo jsem dala černé , s tatarkou, chlebem, nemělo chybu !
1. 2. 2009 16:36
Laďko, na tyto komentáře nemá nemá cenu reagovat, viz další. Myslím, že pan František je na nejlepší cestě získat zákaz přístupu na Recepty... a dobře mu tak.
1. 2. 2009 16:19
Františku, promiň, nechtělo by to lepší slovní zásobu? Žádné jídlo hnus neníí, jen mi to zrovna nemusí sednout.
1. 2. 2009 16:14
fůůůůůůůůůůůůůůůj takovej hnus
15. 1. 2009 21:44
Musím pochválit, je to moc dobré, doporučuji a doporučuji zapíjet pivečkem, pak je to good;o)
30. 12. 2008 12:44
tak jsem je dneska vyzkoušela k obědu s bramborovou kaší a měly celkem úspěch. taková hodně jiná a zvláštní "vůně" při tom smažení...
4. 11. 2008 16:05
Pane jo, já tam blbec lila Worchester v domnění, že má malou dírku, jo, neměl a chlístla jsem tam div ne půl skleničky, no nechala jsem to být a různě všemi přísadami doladila. Dokonce u nás prodávají hořčici s medem - k podobným účelům, tak jsem jí přihodila taky.A bylo to bobréééééé, mňam!
16. 8. 2008 18:27
Jednoduché a mňam, jen se potom zaprášilo, jen tedy doporučuji misku po naloženém masu hned umýt :-D
16. 4. 2008 14:01
Naprosto skvělé!!!
23. 3. 2008 10:38
Jednoznačně-FANTAZIE.
12. 2. 2008 20:05
Tak jsem nečekala a s těmi rybími filety to udělala (neměla jsem po ruce kuřecí). Jen místo koření na kuře jsem dala koření na ryby a také sušený česnek. Bylo to moc dobré. Jenom musím připsat pro ty, kteří by to taky chtěli vyzkoušet, že ryba pustí dost vody, tak ji nechat dobře rozmrznout a vodu z ní lehce vymačkat. A příště ji asi nebudu krájet na kousky, trochu se pak drolí, ale nechám filety vcelku. Tak, a máme tu asi jiný recept :o)) Jinak to zkusím s tím kuřecím, věřím, že to bude ještě lepší.
11. 2. 2008 12:50
Ahoj, chtěla bych použít místo kuřecího masa rybí filety na kousky. Nezkoušel jste někdo? Napište kdyžtak jaké to bylo, díky.
15. 9. 2007 14:00
Bylo to moc dobré a je to rychlé. Mňam
17. 3. 2007 17:59
je to vyborne a delam i na vepřovej platek
20. 1. 2007 14:11
Je to moc dobré.Vynechala jsem solamyl,místo toho přidala navíc lžíci mouky,použila jsem černé pivo a smažila ve tvaru koleček trochu menších než dlaň. Z 500 g kuřecích prsou jsem jich nasmažila 11.Jo a včera se mi nechtělo, tak jsem to nakládala až ráno, ale i tak se po tom jen zaprášilo:-)
17. 1. 2007 06:28
před mnoha lety vysílala tento recept Frekvence 1, jen s tím rozdílem, že se přidávalo černé pivo, ale i tak je to mňamka
29. 12. 2006 16:14
Bodrý den.Je to velmi vynikající.Mohu doporučit.
29. 10. 2006 21:32
Velice super jídlo, hlavně jednoduché a ani ne moc časově náročné na přípravu.
11. 10. 2006 15:13
Když smažím rarášky, tak je taky smažím zvlášť. Prostě vytahuju z těstíčka kousky a házím do rozpáleného oleje. Lze použít i králičí maso, je vynikající, jen se musí smažit o trochu dýl než kuře.
11. 10. 2006 11:38
Rarášky dělám již mnoho let, ani nevím, kde jsem původní recept našla. Rozhodně však nesmažím placičky (jako jsou například v receptu Čínské placičky), ale malé řízečky.
11. 10. 2006 10:54
Ale toto není " česká čína" - smažit se mají placičky - a jsou opravdu vynikající.
29. 8. 2006 12:52
bylo to prima, ale kari vynechte, to tam bylo trochu horke.
31. 7. 2006 17:57
byla to prostě taková klasická čína ala čech alespoň takto ji připravuji ale byla dobrá doporučuji vyzkoušet
28. 7. 2006 08:54
Dobrý den,to by mohlo být dobré
11. 7. 2006 16:22
Použila jsem maso ze stehen, je to výborné!
3. 7. 2006 11:15
uz jsme vyzkouseli,je to super jidlo
9. 6. 2006 20:47
Jeste jsem neochutnala ale v nedeli bude u nas tohle asi mnam papu jako hlavni chod uz se tesime
6. 2. 2006 07:48
V neděli jsem tento recept dělala k obědu.Špatné to nebylo, ale tak vynikající, abych to dělala často zas ne.
12. 1. 2006 15:58
je to výborné
2. 1. 2006 20:20
Nám to moc chutnalo. A doporučuju dát do toho (a vlastně do jakéhokoliv jiného masitého nebo slaného jídla) koriandr nebo jiné exotické koření
11. 12. 2005 14:00
ta to bulo bars dobre az mam bombule za uchami
15. 9. 2005 19:31
nemá to chybu udělal jsem to a ani na mě nezbylo -díky(není to ironicky)a můžu to dělat znovu.
16. 8. 2005 13:12
je to výborné a vždy tímto jídlem potěším.
11. 6. 2005 18:28
Dnes jsme si to uvařili k obědu a je to veliká mňamka :o).
11. 6. 2005 09:55
Tohle dělám často, jen solamyl nepoužívám. Nikdy nezbyde :-)
7. 6. 2005 14:34
sjůůpr trůůpr ňam
15. 1. 2005 04:43
Dnes jsem udelala k veceri, se syrovymi brambory a cibuli nakrajene na kolecka upecenymi v troube a salatem. Absolutne perfekt-
31. 10. 2004 12:12
Tento recept dělám již mnoho let mohu ho vřele doporučit je vynikající.
18. 10. 2004 09:17
Včera jsme je měli k obědu,mně to chutnalo, ale rodina nebyla moc nadšená. My nemáme moc rádi v jídlu Solamyl, dělá to jakýsi "sopel"....takže příště to zkusím buď bez něj, nebo jenom s velice malým množstvím.
10. 10. 2004 19:21
Výborné
10. 10. 2004 12:52
Vynikající! S bramborovou kaší to nemělo chybu.
6. 10. 2004 15:13
Tohle jídlo občas udělám a musím říci, že je to vynikající, vřele doporučuji....