• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Babiččiny rarášky
    Napište svůj komentář k receptu

    Babiččiny rarášky

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.4
    hodnotilo: 45
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Babiččiny rarášky
    Babiččiny rarášky
    Babiččiny rarášky
    Babiččiny rarášky
    Babiččiny rarášky
    3fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        ks kuřecí maso celé kuře (vykostěné nebo kuřecí prsa)
      • sojová omáčka
      • worcestrová omáčka
      • maggi
      • 3
        lžíce hladká mouka
      • 2
        lžíce solamyl (bramborový škrob)
      • 1
        lžíce hořčice
      • 1
        dl pivo
      • pepř mletý
      • sůl
      • koření na kuře
      • kari podle chuti, nebo jiné koření

    Postup přípravy receptu

    1
    Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky (budou se pak opékat na pánvi, tak abyste se neupekli zaživa, nařezejte si je přiměřeně pozn. J.Werich) a pak vše, co je napsáno v ingrediencích naházíte do mísy nebo nejlépe plastové uzavíratelné misky, pořádně promícháte a necháte přes noc odležet. Vytvoří se Vám těstíčko.
    2
    Druhý den smažíte na pánvi dozlatova.
    3
    Podáváme nejlépe s chlebem a tatarkou či horčicí, ale fantazii se meze nekladou.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Babiččiny "Francky"

    Babiččiny "Francky"

    Babiččiny závitky

    Babiččiny závitky

    Babiččiny halušky

    Babiččiny halušky

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • silvik T.
      silvik T. | 5. 4. 2014 14:37

      Chutnají mi :)

    • janesis | 26. 9. 2011 15:53

      rarášky doma děláváme a já je zbožňuji :)

    • Jana Stanková | 16. 7. 2011 12:54

      :-D :-D :-D

    • J.Č.
      J.Č. | 31. 1. 2011 15:52

      Jo a ještě něco,samozřejmě to musíte dát do lednice i s tim kuřecim masem,aby se vám všechny ty ingredience a chutě všechny spojily. <3

    • J.Č.
      J.Č. | 31. 1. 2011 15:48

      Už jsem tento recept dělala,a i moje rodina si na něm pochutnala. :-[

    • M.K.
      M.K. | 31. 1. 2011 11:12

      :'( to jste tupci?když VŠE tak VŠE včetně masa naházejte do misky.proboha kde to žiju

    • ztracenka
      ztracenka | 9. 11. 2010 15:39

      V receptu je psáno "a pak vše, co je napsáno v ingrediencích naházíte do mísy" tzn. včetně masa

    • Alena Zelenková
      Alena Zelenková | 7. 11. 2010 13:56

      Tak jen nevím, jestli tam to masko taky dát přes noc, anebo obalovat v těstíčku až druhý den...

    • Ladia
      Ladia | 5. 11. 2010 22:41

      Vyzkoušeli

    • Dokina
      Dokina | 8. 10. 2010 13:00

      Lehké a jedlé :)

    • Radka Křížová
      Radka Křížová | 8. 11. 2009 17:46

      Dneska jsem dělala k obědu, bylo to výborné a velice rychlé. Maso bylo nádherně měkké, jen přiště to ješ tě víc přiostřím - u nás máme radši pikantnější, dala jsem trochu grilovacího koření a mohla jsem ho dát o dost víc

    • Iva Pěnkavová
      Iva Pěnkavová | 21. 4. 2009 11:35

      Moc dobré , pivo jsem dala černé , s tatarkou, chlebem, nemělo chybu !

    • Mirka P.
      Mirka P. | 1. 2. 2009 16:36

      Laďko, na tyto komentáře nemá nemá cenu reagovat, viz další. Myslím, že pan František je na nejlepší cestě získat zákaz přístupu na Recepty... a dobře mu tak.

    • ladislava staffenová
      ladislava staffenová | 1. 2. 2009 16:19

      Františku, promiň, nechtělo by to lepší slovní zásobu? Žádné jídlo hnus neníí, jen mi to zrovna nemusí sednout.

    • František Jebal
      František Jebal | 1. 2. 2009 16:14

      fůůůůůůůůůůůůůůůj takovej hnus

    • Radana Altmanová
      Radana Altmanová | 15. 1. 2009 21:44

      Musím pochválit, je to moc dobré, doporučuji a doporučuji zapíjet pivečkem, pak je to good;o)

    • niobe nightingale
      niobe nightingale | 30. 12. 2008 12:44

      tak jsem je dneska vyzkoušela k obědu s bramborovou kaší a měly celkem úspěch. taková hodně jiná a zvláštní "vůně" při tom smažení...

    • Zdena Dolská
      Zdena Dolská | 4. 11. 2008 16:05

      Pane jo, já tam blbec lila Worchester v domnění, že má malou dírku, jo, neměl a chlístla jsem tam div ne půl skleničky, no nechala jsem to být a různě všemi přísadami doladila. Dokonce u nás prodávají hořčici s medem - k podobným účelům, tak jsem jí přihodila taky.A bylo to bobréééééé, mňam!

    • Lucie Vacková
      Lucie Vacková | 16. 8. 2008 18:27

      Jednoduché a mňam, jen se potom zaprášilo, jen tedy doporučuji misku po naloženém masu hned umýt :-D

    • Zdenička Röselová
      Zdenička Röselová | 16. 4. 2008 14:01

      Naprosto skvělé!!!

    • Markéta
      Markéta | 23. 3. 2008 10:38

      Jednoznačně-FANTAZIE.

    • Petule B.
      Petule B. | 12. 2. 2008 20:05

      Tak jsem nečekala a s těmi rybími filety to udělala (neměla jsem po ruce kuřecí). Jen místo koření na kuře jsem dala koření na ryby a také sušený česnek. Bylo to moc dobré. Jenom musím připsat pro ty, kteří by to taky chtěli vyzkoušet, že ryba pustí dost vody, tak ji nechat dobře rozmrznout a vodu z ní lehce vymačkat. A příště ji asi nebudu krájet na kousky, trochu se pak drolí, ale nechám filety vcelku. Tak, a máme tu asi jiný recept :o)) Jinak to zkusím s tím kuřecím, věřím, že to bude ještě lepší.

    • Petule B.
      Petule B. | 11. 2. 2008 12:50

      Ahoj, chtěla bych použít místo kuřecího masa rybí filety na kousky. Nezkoušel jste někdo? Napište kdyžtak jaké to bylo, díky.

    • Darina Kašpárková
      Darina Kašpárková | 15. 9. 2007 14:00

      Bylo to moc dobré a je to rychlé. Mňam

    • regi
      regi | 17. 3. 2007 17:59

      je to vyborne a delam i na vepřovej platek

    • Lenka
      Lenka | 20. 1. 2007 14:11

      Je to moc dobré.Vynechala jsem solamyl,místo toho přidala navíc lžíci mouky,použila jsem černé pivo a smažila ve tvaru koleček trochu menších než dlaň. Z 500 g kuřecích prsou jsem jich nasmažila 11.Jo a včera se mi nechtělo, tak jsem to nakládala až ráno, ale i tak se po tom jen zaprášilo:-)

    • Lu Slo
      Lu Slo | 17. 1. 2007 06:28

      před mnoha lety vysílala tento recept Frekvence 1, jen s tím rozdílem, že se přidávalo černé pivo, ale i tak je to mňamka

    • svendy
      svendy | 29. 12. 2006 16:14

      Bodrý den.Je to velmi vynikající.Mohu doporučit.

    • Dana N.
      Dana N. | 29. 10. 2006 21:32

      Velice super jídlo, hlavně jednoduché a ani ne moc časově náročné na přípravu.

    • Jitka Malinová
      Jitka Malinová | 11. 10. 2006 15:13

      Když smažím rarášky, tak je taky smažím zvlášť. Prostě vytahuju z těstíčka kousky a házím do rozpáleného oleje. Lze použít i králičí maso, je vynikající, jen se musí smažit o trochu dýl než kuře.

    • Di
      Di | 11. 10. 2006 11:38

      Rarášky dělám již mnoho let, ani nevím, kde jsem původní recept našla. Rozhodně však nesmažím placičky (jako jsou například v receptu Čínské placičky), ale malé řízečky.

    • alena
      alena | 11. 10. 2006 10:54

      Ale toto není " česká čína" - smažit se mají placičky - a jsou opravdu vynikající.

    • kastanety
      kastanety | 29. 8. 2006 12:52

      bylo to prima, ale kari vynechte, to tam bylo trochu horke.

    • jiřinka pracovitá
      jiřinka pracovitá | 31. 7. 2006 17:57

      byla to prostě taková klasická čína ala čech alespoň takto ji připravuji ale byla dobrá doporučuji vyzkoušet

    • Anonym
      Anonym | 28. 7. 2006 08:54

      Dobrý den,to by mohlo být dobré

    • Hana Lorencová
      Hana Lorencová | 11. 7. 2006 16:22

      Použila jsem maso ze stehen, je to výborné!

    • jitule
      jitule | 3. 7. 2006 11:15

      uz jsme vyzkouseli,je to super jidlo

    • Charlota
      Charlota | 9. 6. 2006 20:47

      Jeste jsem neochutnala ale v nedeli bude u nas tohle asi mnam papu jako hlavni chod uz se tesime

    • Monísek Karešová
      Monísek Karešová | 6. 2. 2006 07:48

      V neděli jsem tento recept dělala k obědu.Špatné to nebylo, ale tak vynikající, abych to dělala často zas ne.

    • Anonym
      Anonym | 12. 1. 2006 15:58

      je to výborné

    • Vanda Králová
      Vanda Králová | 2. 1. 2006 20:20

      Nám to moc chutnalo. A doporučuju dát do toho (a vlastně do jakéhokoliv jiného masitého nebo slaného jídla) koriandr nebo jiné exotické koření

    • namis
      namis | 11. 12. 2005 14:00

      ta to bulo bars dobre az mam bombule za uchami

    • míra m
      míra m | 15. 9. 2005 19:31

      nemá to chybu udělal jsem to a ani na mě nezbylo -díky(není to ironicky)a můžu to dělat znovu.

    • Nolina
      Nolina | 16. 8. 2005 13:12

      je to výborné a vždy tímto jídlem potěším.

    • Zůza
      Zůza | 11. 6. 2005 18:28

      Dnes jsme si to uvařili k obědu a je to veliká mňamka :o).

    • Ája Mobilka
      Ája Mobilka | 11. 6. 2005 09:55

      Tohle dělám často, jen solamyl nepoužívám. Nikdy nezbyde :-)

    • leu
      leu | 7. 6. 2005 14:34

      sjůůpr trůůpr ňam

    • Milena
      Milena | 15. 1. 2005 04:43

      Dnes jsem udelala k veceri, se syrovymi brambory a cibuli nakrajene na kolecka upecenymi v troube a salatem. Absolutne perfekt-

    • Lída
      Lída | 31. 10. 2004 12:12

      Tento recept dělám již mnoho let mohu ho vřele doporučit je vynikající.

    • Jana z VM
      Jana z VM | 18. 10. 2004 09:17

      Včera jsme je měli k obědu,mně to chutnalo, ale rodina nebyla moc nadšená. My nemáme moc rádi v jídlu Solamyl, dělá to jakýsi "sopel"....takže příště to zkusím buď bez něj, nebo jenom s velice malým množstvím.

    • Alice
      Alice | 10. 10. 2004 19:21

      Výborné

    • Lada Kovářová
      Lada Kovářová | 10. 10. 2004 12:52

      Vynikající! S bramborovou kaší to nemělo chybu.

    • Anna
      Anna | 6. 10. 2004 15:13

      Tohle jídlo občas udělám a musím říci, že je to vynikající, vřele doporučuji....

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
    Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hořčice Kari Koření na kuře Kuřecí maso Maggi Pepř mletý Pivo Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Worcestrová omáčka
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Kuřecí prsíčka á la Lada

    Kuřecí prsíčka á la Lada

    Výborný narozeninový dort

    Výborný narozeninový dort

    Plněné langoše

    Plněné langoše

    Svíčková z kuřete

    Svíčková z kuřete

    Rychlá vločková polévka

    Rychlá vločková polévka

    Kynutý knedlík z mikrovlnky

    Kynutý knedlík z mikrovlnky

    Švestkové šátečky s povidly

    Švestkové šátečky s povidly

    Lembas (Elfí chléb)

    Lembas (Elfí chléb)

    Dietní těstovinový salát s tuňákem a citronem

    Dietní těstovinový salát s tuňákem a…

    Doporučujeme

    40 minut
    Makové kytky s citronem

    Makové kytky s citronem

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    305
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    41
    Řezy Raffaelo
    Řezy Raffaelo
    33
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    28
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    25
    Kuřecí prsa na kari se smetanou
    Kuřecí prsa na kari se…

    Zajímavé články

    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Arturova chůva uvedla slavné jméno

    Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Arturova chůva uvedla slavné jméno

    AHA.cz Deník Aha! 26.1.2021

    Deník Aha! 26.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz Barva očí prozradí váš charakter. Co říká o vás?

    Barva očí prozradí váš charakter. Co říká o vás?

    Ženy.cz Trendy odhalení: Co nosí Francouzky pod oblečením?

    Trendy odhalení: Co nosí Francouzky pod oblečením?

    Maminka.cz Brutálně upřímné momentky? Ano, protože přesně takové mateřství je

    Brutálně upřímné momentky? Ano, protože přesně takové mateřství je

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady I v zimě můžete pěstovat bylinky

    I v zimě můžete pěstovat bylinky

    Další doporučené recepty:

    Babiččiny kotlety
    Babiččiny kotlety
    Babiččiny lehké lívance
    Babiččiny lehké lívance
    Babiččiny palačinky
    Babiččiny palačinky
    Babiččiny rozinkové sušenky s mandlemi a kandovaným ovocem
    Babiččiny rozinkové sušenky s mandlemi…
    Babiččiny závitky
    Babiččiny závitky
    Babičky škvarkoví šneci
    Babičky škvarkoví šneci
    • Recepty.cz
    • Babiččiny rarášky
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí