Rybí karbanátky s jarní cibulkou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g rybí maso z tresky, lososa, kapra...
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      hrst strouhanka čerstvá, cca
    • olej
    • chilli papričky dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí maso používáme čerstvé nebo rozmrazené, bez kostí a bez přidané vody. Maso rozmixujeme v kutru, přidáme vejce, osolíme a okořeníme pepřem a chilli papričkami dle chuti. Do směsi vmícháme drobně pokrájené cibulky i s částí zelené nati a zahustíme čerstvou strouhankou tak, aby byla směs kompaktní, ale ne příliš tuhá.

RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!

2
Ze směsi vytvoříme menší placičky, které smažíme z obou stran dozlatova.
3
Podáváme s bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem.

RADA: Jak na bramborovou kaši: Recept a video postup krok za krokem

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: