Rybí karbanátky se salátem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g losos
    • 1
      ks vejce
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 1
      ks chilli papričky
    • olivový olej
    • listové saláty - mix
    • 1
      svazek ředkvička
    • 0,5
      ks limetka
    • 150
      g tvaroh Skyr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Lososa zbavte kůže, pokrájejte na kousky a dejte do food processoru. Přidejte vejce, pokrájené jarní cibulky, chilli papričku a sůl. Vše rozmixujte na hladkou hmotu. Nebojte se rybí směs výrazněji ochutit, během tepelné úpravy se pikantnost částečně vstřebá.
2
Z lososové hmoty tvořte navlhčenýma rukama placičky. Opékejte je na troše olivového oleje z obou stran dozlatova. Postačí tak minuta z každé strany.

RADA: Jak se zbavit zápachu z rybiny – z rukou i z nádobí?

3
Připravte listové saláty, pokrájejte ředkvičky a vše promíchejte se lžící olivového oleje a limetkovou šťávou. Lososové karbanátky podávejte se salátem a omáčkou umíchanou ze skyru, 1 lžíce olivového oleje, soli a pepře.
Kategorie: FOOD

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: