Rybí burgery

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks houskové bulky nebo kaiserky...
    • 3
      ks rybí file bez kostí např. z tresky...
    • sůl
    • pepř mletý
    • ingredience na trojobal
    • olej
    • 3
      ks ledový salát listy
    • 1
      ks rajče větší
    • paprika dle chuti
    • cibule dle chuti
    • okurka salátová dle chuti
    • majonéza nebo jiná studená omáčka či dip

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Každou porci rybího filé osolíme, opepříme a buď obalíme v trojobalu nebo pouze v hladké mouce, případně je necháme čistě přírodní a osmažíme z obou stran dozlatova.
2
Housky, bulky či kaiserky prokrojíme a řezné plochy nahřejeme na suché pánvi nebo je můžeme nahřát pod grilem či v troubě.
3
Do žemlí střídavě dle chuti vkládáme natrhané listy salátu, tence pokrájenou zeleninu dle vlastní chuti, vložíme do nich pochopitelně i porci smaženého rybího filé a dle chuti vrstvy dochutíme majonézou, či jinou studenou omáčkou či dipem.
4
Žemle před podáváním můžeme zpevnit zakrácenou špejlí s hrotem a podávat s patřičně velkým ubrouskem pro rychlou očistu, ale ani to není záruka toho, že nebudete mít alespoň kousek z burgerů ve výstřihu :-))
5
Dobrou chuť!
Zařazení: Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: