Rybí filé v paprice

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g rybí file (může být i treska v kusech)
    • 8
      ks červená paprika menší (nutné v červené barvě)
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • olej
    • 80
      g strouhanka
    • 4
      lžíce mléko
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks vejce
    • 4
      lžíce petrželová nať sekaná
    • hladká mouka
    • 1
      plechovka nakládaná loupaná rajčata menší
    • 1
      lžíce mletá paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé asi 5 minut povaříme v trošce osolené vody.
2
Na trošce oleje opražíme nakrájenou cibuli a česnek, vmícháme okapané filé, strouhanku, mléko, pepř, sůl a 2-3 minuty podusíme. Necháme vychladnout.
3
Potom přimícháme 1 vejce, 3 lžíce natě a hmotou naplníme vyčištěné papriky (musí zůstat celé, nekrájejte je!).
4
Papriky obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a smažíme na oleji ze všech stran.
5
Na 1 lžíci oleje podusíme 5 minut rajčata, osolíme, okořeníme a vmícháme zbytek natě. Papriky rozkrojíme příčně na poloviny a podáváme s rajčaty.
6
Dobrou přílohou jsou brambory.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Ter R
    Ter R |

    9. 8. 2007 12:19

    Tak jsme vyskousela a je to mnamka! diky

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    24. 1. 2006 12:50

    Dodržte tie červené papriky. Na reze to potom vyzerá krásne.

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    24. 1. 2006 10:31

    Další plněné papriky .To bude v létě,kdy mám dost paprik,skvělé.Spojení paprika - ryba nikdy nezklame.Určitě zkusím!

 
 

Další doporučené recepty: