Treska se žampiony ve slanině

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
Získejte elektricý gril zdarma!
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce máslo
    • sůl
    • olivový olej
    • 6
      stroužek česnek
    • 200
      g slanina
    • pepř mletý
    • 200
      ml smetana ke šlehání
    • 150
      g žampiony
    • 4
      ks treska filé
    • sladká paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tresku z obou stran osolte a zlehka opepřete a poprašte paprikou. Zabalte ji do plátků slaniny a převažte provázkem. Na olivovém oleji z obou stran opečte dozlatova.
2
Mezitím v jiné pánvi rozehřejte olej a nechte zesklovatět jemně nasekanou cibulku. Přidejte utřený česnek a rovněž zpěňte.
3
Zalijte smetanou a nechte zredukovat na hustou omáčku.
4
Žampiony nakrájejte na plátky a opečte dozlatova na rozpuštěném másle.
5
Rybu podávejte s omáčkou a žampiony.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: