Salát z kapusty s treskou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 25 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybu osušte, osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou. Mrkev očistěte a rozkrojte na polovinu, menší nechte celé. Kapustu nasekejte na tenké nudličky. Zeleninu uvařte v páře, aby zůstala křupavá.
2
Mezitím na oleji orestujte rybu z obou stran dozlatova.
3
Mrkev s kapustou přemístěte do větší mísy, přidejte cibuli a vmíchejte dresink z olivového oleje, medu, soli, pepře a citronové šťávy.
4
Nakonec posypte sezamovými semínky a podávejte s treskou.
5
//**Tip:** Kapustu v receptu může zastoupit také mladé zelí nebo špenát.//

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: