Treska v krustě

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jaxie

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks treska steak (200g/ks); lze použít i tuňáka
    • 6
      plátek bílý chleba
    • 4
      stroužek česnek
    • 100
      g sušená rajčata
    • bazalka
    • 1
      ks chilli papričky
    • 40
      g parmazán
    • 1
      ks citron
    • 4
      lžíce balzamikový ocet
    • panenský olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tresku osolíme, opepříme, zakápneme olejem a dáme na 5 minut do trouby pod gril.
2
Mezitím:
3
Chleba nakrájíme na kostičky, hodíme ho do kuchyňského robotu spolu s 2 stroužky česneku a trochou oleje. Vysypeme do misky.
4
Mixér opláchneme a vložíme do něj: sušená rajčata, 2 stroužky česneku, bazalku, chilli papričku, parmezán, citronovou kůru, šťávu z citronu a balsamikovým octem. Vše mixujeme do pasty.
5
Vyndáme tresky, potřeme je pastou a na pastu "naplácáme" strouhanku. Dáme opět do trouby a pečeme dokud se strouhanka neopeče dozlatova.
6
Můžeme podávat.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Suffran
    Suffran |

    12. 5. 2014 12:12

    Treska v kruste - ingredience tuňák ??

  • sysel
    sysel |

    13. 11. 2012 12:00

    už se na ní těšíme :-P , jesli bude chutnat tak jak teďka voní, tak to bude bezva <3 <3 <3 <3 <3 <3

  • Jana
    Jana |

    10. 9. 2012 20:55

    Recept vypadá lákavě, ráda vyzkouším.

Další doporučené recepty: