• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Andělská roláda
    Napište svůj komentář k receptu

    Andělská roláda

    autor: recepty73
    0.0
    moje hodnoceni
    4.9
    hodnotilo: 81
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Andělská roláda
    Andělská roláda
    Andělská roláda
    Andělská roláda
    Andělská roláda
    Andělská roláda
    Andělská roláda
    Andělská roláda
    Andělská roláda
    Andělská roláda
    Andělská roláda
    Andělská roláda
    Andělská roláda
    Andělská roláda
    Andělská roláda
    Andělská roláda
    14fotografií
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 80
        g cukr krupice
      • 40
        g hladká mouka
      • 30
        g kokos
      • 5
        ks sníh z bílku
      • pečící papír
      • moučkový cukr na posypání
    • Náplň:
      • 400
        ml smetana ke šlehání
      • 1
        ks ztužovač šlehačky
      • 1
        ks vanilkový cukr
      • 1
        lžíce moučkový cukr
    • Dohotovení:
      • strouhaný kokos

    Postup přípravy receptu

    1
    Bílky vyšleháme s cukrem na pevný sníh, do něj zlehka vmícháme mouku s kokosem. Hotové těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem, dáme do předehřáté trouby a pečeme při 180-ti °C cca 10 minut - nepřesušit! Upečený plát dorůžova pocukrujeme zlehka moučkovým cukrem a překlopíme na utěrku. Z teplého plátu opatrně sundáme pečící papír (pokud nejde, navlhčíme ho vodou a chvíli necháme, pak odstraníme). Necháme vychladnout.
    2
    Smetanu, ztužovač a cukry ušleháme. Větší částí šlehačky natřeme plát a zarolujeme do rolády, tu zlehka potřeme zbytkem šlehačky a celou roládu obalíme v kokosu. Dáme vychladit a proležet do druhého dne.
    3
    *Roláda je jednoduchá a výborná.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Andělská očka

    Andělská očka

    Kuřecí roláda

    Kuřecí roláda

    Dvoubarevná roláda

    Dvoubarevná roláda

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • simona
      simona | 11. 10. 2016 11:31

      rolada je super a hlavne neni preslazena, diky za recept

    • Nikola Andrlová
      Nikola Andrlová | 29. 5. 2016 20:14

      Úžasná <3

    • Zora Faltýnková
      Zora Faltýnková | 25. 10. 2015 15:00

      Vynikající :-* je tu s námi dlouho nepobyla.

    • Dakota
      Dakota | 18. 2. 2015 20:00

      Je bezvadná. D.

    • Monika
      Monika | 12. 8. 2014 18:14

      Vynikající, jemná a na jazyku se jen rozplývá. Hotové nebe v puse <3 děkuji.

    • Kuželová
      Kuželová | 22. 12. 2013 18:11

      Z cukroví mi zbyly bílky, zadala jsem sníh, vybrala recept a jsem nadšená. Roláda je okouzlující a protože ještě bílky mám, váhám nad tím, že pusinky oželím.

    • Sandra Bažantová
      Sandra Bažantová | 20. 8. 2013 16:40

      Vřele doporučuji, je ďábelsky dobrá O:-)

    • MADE | 15. 4. 2013 16:46

      Výnikající !!!!

    • Veronika
      Veronika | 30. 3. 2013 15:54

      Děkuji moc!! Právě jsem jí dodělala. Musím pochválit a dál tento recept doporučit, protože je jednoduchý, rychlý a výsledek skvěle chutná a to je to, co v dnešním uspěchaném světě všichni hledáme :)

    • SKSandy
      SKSandy | 28. 3. 2013 20:45

      naprostá bomba, luxus, úžasné!!! také přidávám foto :-)

    • polevka
      VALLIS | 23. 2. 2013 19:42

      Tak dobrou roládu jsem už dlouho neměl.Fakt díky:)

    • Blanka
      Blanka | 16. 11. 2012 11:20

      Výborný, a prý ji mám dělat pořád

    • Renatka | 25. 10. 2012 12:23

      Chutná až moooc dobře ;-)

    • Petra
      Petra | 5. 10. 2012 14:40

      Mám jí hotovou a teď čeká na návštěvu. Vypadá úžasně a určitě bude i dobrá :))

    • Jandová Alice
      Jandová Alice | 17. 7. 2012 06:54

      Už je snědená a byla fakt luxusní, děkuji. :-P :-*

    • Aulová
      Aulová | 8. 4. 2012 17:51

      Roláda je výýýborná!

    • Ráďa
      Ráďa | 11. 3. 2012 13:19

      Dělám hodně naší oblíbenou kakaovou se šlehačkou a tahle byla taky hned pryč.

    • Zimková
      Zimková | 7. 1. 2012 12:50

      Výborný a dobrý recept pro rychlé mlsání,doporučuji :-)) .

    • Holanová
      Holanová | 1. 1. 2012 17:40

      Potřela jsem jí ještě malinovou zavařeninou, byla výborná.

    • pavlusa
      pavlusa | 26. 12. 2011 21:03

      absolutne neprekonatelna, dekuji za uzasny receptik

    • Lenka
      Lenka | 23. 12. 2011 15:11

      Roláda je vskutku k sež...., jak prohlásil můj muž - největší odborník přes útroby naší chladničky ;-) :-* <:-) <:-) :-)

    • moccova
      moccova | 9. 12. 2011 21:51

      dekuji za senzacni pohosteni, byla vynikajici a skoro bez prace

    • Hanka
      Hanka | 1. 12. 2011 16:49

      Je jednoduchá a výýýborná :-* ,tak to mám nejradši ;-) .

    • biggi-smajlik
      biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:28

      Fakt andělská! nemá chybu! :-*

    • Dituss
      Dituss | 28. 11. 2011 15:16

      V pátek večer jsem jí udělala, přes noc jsem jí nechala v lednici a v neděli k večeru už nebyla. :-)

    • Čádková
      Čádková | 22. 11. 2011 14:04

      Už se chladí a vypadá hodně slibně O:-)

    • magdina
      magdina | 18. 11. 2011 17:41

      Dlouho jsem se neodvážila rolády péct, ale co jsem zkusila Andělskou ... peču ji 2 x týdně. Je úžasná. Díky za výborný recept. :-)

    • milacik100
      milacik100 | 18. 11. 2011 15:22

      Paráda, zmizelo to skoro tak rychle, jak rychle trvalo to vyrobit. za 1

    • Eva
      Eva | 16. 11. 2011 10:33

      Chutná skvěle, roládu určitě budu dělat častěji. Velice jsem ocenila jednoduchost a rychlost při její výrobě.

    • Z.M.
      Z.M. | 12. 11. 2011 08:00

      Recept mě taky zaujal,vypadá mňamózně a jdu ho zkusit.Podle předešlých komentářů se žloudky nepoužívají.zahustím s nimi polévku nebo je schovám do mrazáku,na vánoční cukroví se budou hodit.

    • peblousek
      peblousek | 12. 11. 2011 00:53

      zadny zloutek ? :-\

    • DÁJA
      DÁJA | 10. 11. 2011 19:24

      MÁM VELKOU RADOST,JE TO MOJE PRVNÍ ROLÁDA A TAKY SE MI POVEDLA :-))

    • monika
      monika | 1. 11. 2011 17:12

      tak asi před hodinkou jsem ji vyzkoušela, už zmizla celá polovina z ledničky,takže do rána určo nevydrží ;-) roláda je fantastická, rychlá a jednoduchá!!! lehce jsem ji potřela lineckou marmeládou, a šlehačkovou náplň posypala strouhanou čokoládou. p.s.: byla to má první roláda, vždycky jsem se toho děsila... ted vím,že zbytečně :-) a určitě nebyla poslední!!!!

    • Editt | 25. 10. 2011 21:01

      Tak tato roláda byla více než luxusní O:-) ..Také sem jí namazala džemem jako psala paní Alena a opravdu se to k tomu velmi hodí..Pečící papír šel výborně dolů,krém byl šíleně dobrej..Jen se po ní zaprášilo a po dvou hodinách v lednici se musela načnout 8-) <3

    • Ladka
      Ladka | 25. 10. 2011 14:36

      u nás roláda zmizela okamžitě :-D a pro velký úspěch ji peču znovu-manžel neprozřetelně vzal vzorek do práce-neřekla bych jak chlapi milují sladké:-))

    • Alena
      Alena | 24. 10. 2011 14:03

      Výborná, ale pro vylepšení doporučuji borůvkový džem nebo z černého rybízu, vypadá exluzivně a i chutná.

    • Ladka
      Ladka | 24. 10. 2011 12:50

      právě jsem dodělala tuhle božsky vonící roládu a už čekám kdy mi mužíček sbaští až zjistí že je v lednici. :-D

    • gjn Canada
      gjn Canada | 22. 10. 2011 03:37

      upec rakvicky nebo najdi jiny recept ktery ma jenom zloutky

    • Kazdová
      Kazdová | 19. 10. 2011 11:12

      Roládu jsem právě dala chladit, jinačí než dobrá být snad ani nemůže, když tak pěkně voní, jinak velmi pěkný recept. :-)

    • Miloslava Janků
      Miloslava Janků | 17. 10. 2011 13:48

      Pohoštění na jednotku a navíc byla i hodně snadná,děkuji.

    • Kvášová Božena | 13. 10. 2011 09:55

      Peču ponejvíc koláče a buchty, ale toto se nedalo přehlédnout, jsem moc ráda, že jsem roládu vyzkoušela. Nedávala jsem cukr do smetany a tak není moc sladká, to mi vyhovuje, cukr snižuji kde se dá.

    • Edita Hozáková
      Edita Hozáková | 12. 10. 2011 18:30

      Přidávám se s pochvalou,je výtečná a velmi snadná.A ty žloutky padly do hemenexu mého chotě. :-)

    • recepty73
      recepty73 | 11. 10. 2011 21:17

      ... je to roláda z bílkového sněhu a žloutků není třeba ;-) , ty můžete běžně v kuchyni využít do kynutého těsta, omelet, smaženek, palačinek lívanců... :-)

    • rena
      rena | 11. 10. 2011 20:10

      Jen mi není jasné co s těmi žloudky =-O

    • recepty73
      recepty73 | 11. 10. 2011 18:59

      ...já děkuji za pochvalu :-)

    • Ptáčková | 10. 10. 2011 20:48

      Byla úžasná!!!!!!!!! Na sobotu připravuji další a děkuji za vynikající recept. Rolády se mi nikdy nedařily a tahle šla jak po másle, na rozležení nezbyl čas a po dvou hodinách v ledničce vzala za své. Děkuji za recept, Dana.

    • recepty73
      recepty73 | 10. 10. 2011 14:10

      ...děkuji, jsem rád, že se povedla a chutnala ;-)

    • Zuzka
      Zuzka | 10. 10. 2011 11:26

      Opravdu andělská! Vypadá tak i tak chutná. Jednoduchá a výborná.

    • Renata
      Renata | 5. 10. 2011 17:06

      Pekla jsem roládu podle receptu včera, dneska po obědě jsme jí načaly a teď už z ní není ani kousek jak byla dobrá. Papa

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Dezerty Dorty Zákusky Nejlepší dezerty
    Moučníky Zákusky Dorty Řezy Dezerty Pečení Šlehání Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Návštěva Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Kokos Moučkový cukr Pečící papír Smetana ke šlehání Sníh z bílku Strouhaný kokos Vanilkový cukr Ztužovač šlehačky
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Kuřecí prsa se žampiony II.

    Kuřecí prsa se žampiony II.

    Debrecínské závitky

    Debrecínské závitky

    Cuketa na medu

    Cuketa na medu

    Čínská dýně

    Čínská dýně

    Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

    Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

    Vynikající těstovinový salát se špenátem

    Vynikající těstovinový salát se…

    Krupicová kaše

    Krupicová kaše

    Vrstvený koláč

    Vrstvený koláč

    Čokoládová babka

    Čokoládová babka

    Doporučujeme

    60 minut
    Květáková pizza

    Květáková pizza

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    Poslední sledované recepty

    43
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    31
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    28
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    27
    Palačinky
    Palačinky
    26
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"

    Zajímavé články

    Papriky plněné masem: Uvařte si jídlo vašeho dětství. Takové jste ještě nejedli!
    Papriky plněné masem: Uvařte si jídlo vašeho…
    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…

    Sledujte nás

    AHA.cz Hvězda Slunečné Eva Burešová: Vybírá si, kdo nahradí Lamboru!

    Hvězda Slunečné Eva Burešová: Vybírá si, kdo nahradí Lamboru!

    AHA.cz Světlana Nálepková (60) v ohrožení života: OTOK MOZKU!

    Světlana Nálepková (60) v ohrožení života: OTOK MOZKU!

    AHA.cz Deník Aha! 1.3.2021

    Deník Aha! 1.3.2021

    Dáma.cz Rebelové slaví 20 let: Oholená podpaží, Norisová málem přišla o zuby a další věci z natáčení

    Rebelové slaví 20 let: Oholená podpaží, Norisová málem přišla o zuby a další věci z natáčení

    Dáma.cz Seriál Ulice: Blance jde o život a Lumír s Ingrid čelí pomluvám

    Seriál Ulice: Blance jde o život a Lumír s Ingrid čelí pomluvám

    Ženy.cz Zlaté glóby 2021: Šaty z červeného koberce i obýváků slavných!

    Zlaté glóby 2021: Šaty z červeného koberce i obýváků slavných!

    Maminka.cz 9krát o bolestech břicha v těhotenství. Víte, co která bolest znamená?

    9krát o bolestech břicha v těhotenství. Víte, co která bolest znamená?

    Reflex.cz František Hrubín: Vnitřní běsi spisovatele, básníka a překladatele, od jehož smrti uplynulo padesát let

    František Hrubín: Vnitřní běsi spisovatele, básníka a překladatele, od jehož smrti uplynulo padesát let

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum pot: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum pot: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Další doporučené recepty:

    Andaluský rajčatový salát s Chorizem
    Andaluský rajčatový salát s Chorizem
    Andaluzská omáčka
    Andaluzská omáčka
    Andělská očka
    Andělská očka
    Andělské zvony
    Andělské zvony
    Andulčina pomazánka
    Andulčina pomazánka
    Anglická gulášová polévka
    Anglická gulášová polévka
    • Recepty.cz
    • Andělská roláda
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí