Hermelín v listovém těstíčku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hermelín
    • listové těsto
    • koření - grilovaný sýr
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Listové těsto rozválíme a nakrájíme na čtverce velké tak, abychom do něj mohli zabalit celý hermelín, posypeme kořením (jenom jemně) a zatlačíme trochu válečkem. V misce smícháme koření na grilovaný sýr a olivový olej (může být i obyčejný), hermelín obalíme ze všech stran a položíme na listové těsto, pečlivě zabalíme, aby hermelín nevytekl, dále zabalíme do alobalu a položíme na gril.
2
Grilujeme, dokud těsto není zlatavé. U nás nechybí na žádném grilování.
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Koření - Grilovaný sýr Listové těsto Olivový olej
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Endy
    Endy |

    17. 8. 2011 23:05

    dnes jsem to delala.. je to vazne mnamka..:) doporucuju..:) :-) ;-)

  • sarusek
    sarusek |

    19. 11. 2010 19:22

    Potřela jsem vajíčkem a pekla v troubě...výborné ;-)

  • recepty73
    recepty73 |

    30. 10. 2010 12:36

    Výborné!Nekomplikoval jsem zabalováním do alobalu a pekl klasicky v troubě :-),určitě zopakuji:-).

  • Jitka Bublová
    Jitka Bublová |

    10. 9. 2008 11:46

    Asi by to šlo i bez alobalu upéct klasicky v troubě? Jinak na hermelín doporučuji vyzkoušet koření Mexiko od Kotányi, v kombinaci s hermelínem je naprosto dokonalé.

  • Jitka Matějková
    Jitka Matějková |

    27. 8. 2008 18:15

    vždycky ho dám nejdřív zabalený na gril a tak za 5-7 min hermelín rozbalím a podívám se,jak vypadá: pokud je těsto ještě syrové (bílé), nechám ho rozbalený a ugriluju podle potřeby dozlatova. Záleží to hodně na tom,jak je rozpálený gril.

  • Irena Klasová
    Irena Klasová |

    27. 8. 2008 15:18

    Něco podobného jak prodávají s Pepou na gril, ale s tím listovým těstem dnes vyzkouším, jen bych chtěla vědět, jak dlouho se to griluje? Děkuji