Hermelínová bageta - zapečená

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks bageta
    • 1
      ks hermelín
    • 0,5
      ks červená cibule nebo bílá
    • moravské uzené nebo uzená šunka
    • olej na potření alobalu
    • 1
      lžíce rostlinné máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bagetu (1-2 dny starou) pokrájíme na plátky, které zcela nedokrojíme. Zářezy pak naplníme plátky Hermelínu, uzeného masa (šunky) a cibule. Plát alobalu potřeme olejem, bagetu do něj pevně zabalíme a dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů zapéct na cca 10 minut. Pak opatrně rozbalíme (pozor na páru!), pokapeme rozpuštěným máslem a ihned podáváme se zeleninovým, ovocným nebo okurkovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Katka
    Katka |

    11. 10. 2015 09:03

    Právě jsme dojedli a bylo to doooooobrýýýýý :-* :-*