Česneková bageta

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Salát očistíme, opereme a osušíme. Několik listů odložíme, ostatní posekáme. Omyjeme rajčata, rozčtvrtíme je a nakrájíme na kostičky. Utřeme tvaroh se zakysanou smetanou, přidáme salát a rajčata. Dip dochutíme solí a bílým pepřem a necháme vychladit. Petrželku opereme a nadrobno posekáme. Umícháme s máslem, solí a cayenským pepřem do pěny. Bagetu rozkrájíme na 12 plátků, které potřeme petrželkovým máslem. Oloupaný česnek pokrájíme na velmi tenké plátky. Bagetu poklademe česnekem a zapékáme v předehřáté troubě asi 10 minut. Bagetu podáváme s tvarohovým dipem a ozdobíme lístky salátu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Darienka22
    Darienka22 |

    24. 2. 2011 15:01

    Taky chutnalo!!

  • mery
    mery |

    25. 9. 2007 10:50

    Nikdo nemluvil, všichni jedli. Bylo to vynikající!

  • Moňa
    Moňa |

    4. 7. 2007 12:21

    Absolutně bezkonkurenční!!!!!!Mňam

  • Anonym
    Anonym |

    2. 7. 2007 13:07

    včera jsem to udělala k večeři, všichni jsme si pošmákli, výborné

  • Lubor
    Lubor |

    16. 9. 2004 19:48

    Vynikající!!!!!!!!!!!!

  • Monika
    Monika |

    2. 6. 2004 17:48

    Je to super!!!

Další doporučené recepty: