Maso-žampionová bageta

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm rychle osmahneme. Přidáme maso a za stálého míchání opékáme. Utřeme sýr spolu s kečupem, pikantně ochutíme solí a pepřem a vmícháme do masa. Žampiony oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Maso vyjmeme z tuku a místo něj vložíme do pánve houby. Přikryté krátce podusíme. Salátovou okurku důkladně omyjeme a nakrájíme na kolečka.
2
Troubu rozpálíme na 200 °C. Bagety podélně rozkrojíme, lehce pomažeme máslem. Na pečivo položíme nejprve okurky, na ně rozdělíme maso se sýrem a kečupem. Navrch přidáme žampiony a nakonec posypeme sýrem. Dáme do trouby zapéct.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: