Maso-žampionová bageta

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 350
      g mleté maso
    • 1
      ks tavený sýr
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo
    • 100
      g žampiony
    • 1
      ks okurka salátová
    • 2
      ks bageta
    • 50
      g eidam sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm rychle osmahneme. Přidáme maso a za stálého míchání opékáme. Utřeme sýr spolu s kečupem, pikantně ochutíme solí a pepřem a vmícháme do masa. Žampiony oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Maso vyjmeme z tuku a místo něj vložíme do pánve houby. Přikryté krátce podusíme. Salátovou okurku důkladně omyjeme a nakrájíme na kolečka.
2
Troubu rozpálíme na 200 °C. Bagety podélně rozkrojíme, lehce pomažeme máslem. Na pečivo položíme nejprve okurky, na ně rozdělíme maso se sýrem a kečupem. Navrch přidáme žampiony a nakonec posypeme sýrem. Dáme do trouby zapéct.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.