brambory v alobalu se zakysanou smetanou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 12
      ks brambory
    • 2
      ks paprika - bílá
    • 2
      ks rajče
    • zakysaná smetana
    • 2
      ks cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1, Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kolečka, stejně tak i rajče, papriku si nakrájíme na kostičky a cibuli na tenké proužky, pokud chceme, připravíme si i pár žampionů na plátky. Maso si omyjeme, osolíme, opepříme a připravíme si alobal na 4 porce (já to dělám v pečícím papíru)
2
2, Brambory klademe na alobal, osolíme, opepříme. Přidáme rajče a papriku a 1 - 2 lžíce zakysané smetany. Na to položíme dva kousky masa a přes maso položíme jeden plátek debrecínky.
3
3, Zabalíme a dáme do pekáčku. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 200°C cca 45 min, do té doby, než změknou brambory.
4
Ingredience si můžete dát podle chuti. Já občas přidávám ještě nivu a klobásku .. Dobrou chuť !
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Paprika - bílá Rajče Zakysaná smetana

Komentáře k receptu

  • Sarka
    Sarka |

    16. 2. 2017 13:00

    Tak nevím, jsem natvrdlá, nebo tam opravdu v těch ingrediencích půlka věcí chybí? Tento recept nevyzkouším, sice ráda experimentuju a recepty si sama upravuju, ale co je moc, to je moc...