Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jitrnicový prejt
Jednoduchý koláč s jablkovými povidly…
Rychlá znojemská
Boží penne rigate
Výborné koblížky z trouby
Batáty pečené v troubě
Česnekové bramborové knedlíky s…
Salát z čínského nebo pekingského…
Jogurtový koláč z třeného těsta s…
Cizrnové ragú s rýží
Hovězí po burgunsku
Česnečka
Brokolicové karbanátky
Jarní šakšuka
Buchtičky s krémem
Hrnečková pomerančová bábovka
Langoše s avokádem a lososem
Croissanty s mandlovou náplní