Kuřecí ražniči pro lenochy

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks kuřecí maso stehna (nebo už vykostěná stehna bez kůže)
    • 1
      lžíce koření Gyros, Steak nebo smíchané Grilovací a Rožnění
    • 200
      g anglická slanina
    • 1
      ks cibule
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kousky asi 2x2 cm, aglickou slaninu na proužky, cibuli na kolečka, posypeme kořenim a přidáme olej - stačí i slunečnicový. Necháme uležet v lednici aspoň 4 hodiny. V troubě připravíme asi na 200-250 °C za půl hodiny. Maso je šťavnaté, měkké a s dostatkem šťávy.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • pipča
    pipča |

    7. 4. 2013 20:04

    dobré, jen doporučím přidat alespoň o dvě cibule víc, protože tu jednu v ražniči ani nenajdete

  • david
    david |

    14. 8. 2011 11:43

    moc chutne s hranolkami diky za bezva recept

  • Sába
    Sába |

    6. 7. 2011 12:54

    Dnes jsem dělala k obědu a mohu jen doporučit :-) .Rychlé,výborné a jednoduché :-) ...Děkuji za bezva typ,určitě budu dělat častěji.

  • aneta
    aneta |

    6. 3. 2011 00:08

    co to tam vypsiuje veronika, trapné, jinak jídlo mňamkovité =-O

  • diavolessa2
    diavolessa2 |

    19. 1. 2011 23:02

    Dělám to je to výborné a jednoduché :-)

  • Veronika Janků
    Veronika Janků |

    22. 9. 2010 19:15

    Tak jsem to zkusila s čerstvou paprikou a nemá to chybu, bez papriky už dto dělat nebudeme a kousek domácího špeku a klobásek :-)) mňamka

  • Veronika Janků
    Veronika Janků |

    29. 6. 2010 14:26

    Tak bohužel můj "drahý" napichovat líný nebyl a mám o jednu porci ušetříno. Dotáh kapavku a šel z domu. Kéž by byl líný :-/

  • Ivana Birtová
    Ivana Birtová |

    19. 12. 2009 09:37

    Hned jsem to zkusila, jen maso z kuřecích stehen na cibuli s kořením a bylinkami, neměla jsem ani slaninu. Bylo to naprosto vynikající, díky moc za báječný tip!

  • jana Janečková
    jana Janečková |

    20. 11. 2006 19:28

    dělám něco podobného, vepřové maso ,vepřová játra, kousek uzeného na kostičky, libový párek a cibuli na kolečka, koření , sůl. pepř, sádlo a trochu podlít a upéci. Moc dobré.

  • Alena Hanusová
    Alena Hanusová |

    20. 11. 2006 12:24

    Také dělám ražniči "pro lenochy" a ještě dávám libový párek nakrájený na kolečka. Tchyně přidává papriku nebo kapii na obdélníčky a to je taky dobrota.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    20. 11. 2006 12:11

    Maruš, to tady naštěstí není důležité, čí je to nápad. Důležité je ho správně aplikovat a při úspěchu poslat dál, taky to tak dělám:-))

  • Maruš
    Maruš |

    20. 11. 2006 11:34

    P.Jaroslavo,bezva nápad,ale není z mé hlavy,taky jsem to někde viděla,nebo četla,tak to jen předávám dále,ale v té remosce jsem to vyzkoušela a bylo to dobré.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    20. 11. 2006 10:42

    Maruš, to je bezva nápad:-))

  • Maruš
    Maruš |

    20. 11. 2006 10:14

    Nedávno jsem dělala ražniči v remosce.Do největší jehly co mám jsem dala tenký motouz a vše navlékla a stočila do spirály.Po upečení stačí nastříhat :-) porce.Šlo to rychleji než napichovat na špejle,ale tady je to bleskovka.