Šlehačkový mramorový beránek

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: haluška50

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žloutky utřeme s cukrem a olejem, přidáme šlehačku a postupně přidáváme prosátou mouku z kypřícím práškem. Ručně zamícháme spařené rozinky, mandle a sníh z bílků. Polovinu nalejeme do vymazané formy, do druhé poloviny zamícháme kakao a přilijeme na světlé těsto a nožem uděláme mramor. Pečeme cca 45 minut. Těsto není suché, je krásně vláčné.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Martina
    Martina |

    20. 4. 2014 19:24

    Na jakej stupeň předehřát troubu ?

  • recepty73
    recepty73 |

    17. 6. 2013 20:36

    ...rozinky máčím v rumu, kakaem jsem obarvil celé těsto...