Pikantní žebírka na grilu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová žebírka
    • 125
      ml rostlinný olej
    • 2
      lžíce chilli omáčka
    • 1
      lžíce pepř drcený
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks červená chilli paprička
    • 1
      ks zelená chilli paprička

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smísíme olej s chilli omáčkou, solí a pepřem. Rozpůlíme chilli papričky, odstraníme jadérka. Lusky omyjeme a nakrájíme na tenké nudličky. Ty nasypeme do omáčky. Žebra rozkrájíme na jednotlivé kosti a potřeme omáčkou. Uložíme na 1 hodinu do chladničky marinovat. Poté maso vyjmeme, položíme na mřížku a dokřupava grilujeme.

Komentáře k receptu

  • starej žrout pan welkotowárník
    starej žrout pan welkotowárník |

    8. 11. 2007 12:26

    Žebírka jsou nej !!! povidám