Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso opláchněte, osušte a nakrájejte na kostičky. Fazolky nechte trochu povolit, oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno, 1 papričku na kolečka. V kastrolu rozehřejte 1 lžíci oleje, osmažte na něm cibuli, pak přidejte maso a zprudka osmažte.
2
Důkladně osolte a opepřete.
3
Přidejte fazolky, papričky, rajčatové pyré a 200 ml vody a všechno asi 15 minut povařte. Zbylý olej rozehřejte v jiném kastrolu a dokřupava na něm osmažte nudle. Vsypte rýži, promíchejte, aby se obalila olejem, zalijte asi 250 ml osolené vody a uveďte do varu. Na mírném plameni povařte asi 12 minut. K masu přisypte lístky tymiánu a ještě asi 10 minut poduste.
4
Maso podávejte s rýžovým pilafem, posypané kmínem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: