• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ
    • Recepty.cz
    • Pomocníci
    • Databáze ingrediencí
    • Jehněčí maso

    Jehněčí maso

    Podobné ingredience

    • Dančí maso
    • Drůbeží maso
    • Dušené králičí maso

    Recepty vytvořené za použití této ingredience

    120 minut
    Jehněčí nožička dušená v zelenině

    Jehněčí nožička dušená v zelenině

    Dvě cibule nakrájejte na plátky, do třetí neoloupané vpíchněte hřebíčky a bobkový list. Nakrájenou cibuli osmažte v pekáči na másle. Vložte osolené a... více o Jehněčí nožička dušená v zelenině

    90 minut
    Dušené jehněčí Irish Stew

    Dušené jehněčí Irish Stew

    Maso nakrájejte na kostky podobně jako na guláš, oloupané brambory a cibuli na kolečka, mrkev na větší kusy. Na rozehřátém oleji v silnostěnném... více o Dušené jehněčí Irish Stew

    120 minut
    Jehněčí pečeně

    Jehněčí pečeně

    Troubu předehřejte na 200 °C. Maso omyjte, odblaňte, zbavte přebytečného tuku a důkladně osušte papírovou kuchyňskou utěrkou. Osolte ho a opepřete.... více o Jehněčí pečeně

    150 minut
    Pečené jehněčí s mátovým jogurtem

    Pečené jehněčí s mátovým jogurtem

    Troubu předehřejte na 180 °C. Všechno koření krátce prohřejte na suché pánvi, smíchejte s mandlemi, datlemi, kandovanou citronovou kůrou, mátou,... více o Pečené jehněčí s mátovým jogurtem

    35 minut
    Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

    Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

    Troubu předehřejte na 200 °C. Korpusy poklaďte plátky rajčat, lehce potřete olejem a dejte na chvíli zapéct do trouby. Mezitím rozpalte gril na... více o Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

    90 minut
    Dušené jehněčí kolínko s květákovo-bramborovým pyré

    Dušené jehněčí kolínko s květákovo…

    Do směsi dvou mrkví a dvou řapíků celeru a jedné cibule vložte kolínka, přidejte bylinky a zalijte vínem tak, aby maso bylo zcela ponořené a nechte v... více o Dušené jehněčí kolínko s květákovo-bramborovým pyré

    30 minut
    Jehněčí panenka s višňovým čatní

    Jehněčí panenka s višňovým čatní

    Opláchnuté a vypeckované višně svařte v hrnci s hroznovou šťávou, vínem, nakrájenými šalotkami, kořením a cukrem, asi 10 minut. Posypte pektinem a... více o Jehněčí panenka s višňovým čatní

    50 minut
    Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

    Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

    Maso opláchněte, osušte a nakrájejte na kostičky. Fazolky nechte trochu povolit, oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno, 1 papričku na kolečka. V... více o Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

    60 minut
    Orientální jehněčí kebaby

    Orientální jehněčí kebaby

    Meruňky nakrájejte na velmi malé kostičky. Na 2 lžících rozehřátého oleje poduste oloupanou a pokrájenou cibuli a česnek. Nechte vychladnout. Mleté... více o Orientální jehněčí kebaby

    50 minut
    Jehněčí na kari s chřestem

    Jehněčí na kari s chřestem

    Chřest oloupejte, odlomte tuhé konce a šikmo nakrájejte na kousky. Oloupané mrkve nakrájejte nadrobno, stejně jako opláchnuté a osušené maso. V... více o Jehněčí na kari s chřestem

    90 minut
    Shepherd´s pie

    Shepherd´s pie

    Kaši promíchejte se žloutkem; pokud koláč nebudet dělat ze zbylé kaše, nechte brambory rozšťouchané trochu hruběji. Troubu zapněte na 200 °C. Cibuli... více o Shepherd´s pie

    90 minut
    Jehněčí tikka

    Jehněčí tikka

    Maso nakrájejte na kostičky, cibuli nahrubo. Z paprik odstraňte semínka a nakrájejte je na tenké proužky. Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na... více o Jehněčí tikka

    Jehněčí pečeně na rozmarýnu

    Jehněčí pečeně na rozmarýnu

    Do masa připraveného na pečení vetřeme rozmarýn, pepř, česnek a trochu oleje (nejlépe olivového). Necháme odležet v chladu. Poté kýtu opečeme, osolíme... více o Jehněčí pečeně na rozmarýnu

    40 minut
    Jehněčí žebírko s Nivou

    Jehněčí žebírko s Nivou

    Okraje žebírek 2x mírně nakrojíme, aby se žebírka nekroutila a rukou naklepeme. Přísady na marinádu smícháme, zalijeme žebírka a v chladničce necháme... více o Jehněčí žebírko s Nivou

    Pljeskavica

    Pljeskavica

    Pro výrobu potřebujete mleté skopové a hovězí maso zhruba půl na půl, není to podstatné a každý si recept upravuje podle chuti. Maso smíchejte s... více o Pljeskavica

    Kotlík albánský

    Kotlík albánský

    Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a... více o Kotlík albánský

    Jehněčí žebírka na majoránce

    Jehněčí žebírka na majoránce

    Žebírka nasekáme na kousky, opereme, krátce orestujeme, přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, celer a petržel, na kostičky nakrájenou cibuli a... více o Jehněčí žebírka na majoránce

    Tyrolská nedělní polévka

    Tyrolská nedělní polévka

    Zeleninu očistíme, omyjeme a nahrubo nakrájíme. Očištěné maso, zeleninu a pepř vložíme do hrnce s 1a 1/2 litrem vody a přikryté zvolna vaříme. Asi po... více o Tyrolská nedělní polévka

    Čevab - Balkán

    Čevab - Balkán

    Maso nakrájíme na kousky, které semeleme na masovém strojku. Takto pomleté maso ještě aspoň 1x pomeleme. Lístky rozmarýnu nakrájíme na co nejmenší... více o Čevab - Balkán

    Kebab po Syrsku

    Kebab po Syrsku

    Petrželovou nať, které by mělo být alespoň polovina objemu množství masa, semeleme s masem dvakrát na jemno na masovém strojku, přidáme nasekané... více o Kebab po Syrsku

    Dušené jehňátko

    Dušené jehňátko

    Rozehřejeme troubu na 160 °C. Na pánvi si rozpálíme olej a osmahneme jehněčí, dokud není slabě hnědé. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, cibuli... více o Dušené jehňátko

    Liptovský špíz

    Liptovský špíz

    Kýtu, papriky, sýry pokrájíme na kousky (kostičky), slaninu na čtverečky. Připravené suroviny střídavě napichujeme na navlhčené, zaostřené špejle a... více o Liptovský špíz

    Kebab III.

    Kebab III.

    Rajčata a cibuli nakrájíme. Na větší kostce másla osmahneme cibulku do zlatova. Maso na kostičky, osolíme, opepříme a vložíme do cibulky, dusíme.... více o Kebab III.

    Jehněčí karbanátky

    Jehněčí karbanátky

    Do mísy dáme suroviny určené na karbanátky. Dochutíme solí, pepřem a pořádně zamícháme. Tvoříme karbanátky, které později opečeme na rozpáleném oleji.... více o Jehněčí karbanátky

    Gurdakapúra kabáb

    Gurdakapúra kabáb

    **Pistáciové máslo: ** Pistácie lehce opražíme v těžké pánvi. Když vychladnou, rozemeleme je a smícháme je s máslem a sekanou pažitkou. Uschováme na... více o Gurdakapúra kabáb

    Jehněčí Curry

    Jehněčí Curry

    Všechno koření zamícháme dohromady a odložíme na později. Nadrobno nakrájíme cibuli a česnek. V hrnci si rozehřejeme olej, na který dáme pražit... více o Jehněčí Curry

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    45 minut
    Bramborové nočky s medvědím česnekem

    Bramborové nočky s medvědím česnekem

    Poslední sledované recepty

    39
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    34
    Míša řezy
    Míša řezy
    33
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    27
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    25
    Mrkvový dort rychlý
    Mrkvový dort rychlý

    Zajímavé články

    Nejkrásnější dorty světa inspirované filmy a pohádkami: Poznáte oblíbené hrdiny stříbrného plátna?
    Nejkrásnější dorty světa inspirované filmy a…
    Ze zbytků palačinek můžete čarovat: Zkuste šneky, nudle nebo je zapečte
    Ze zbytků palačinek můžete čarovat: Zkuste šneky,…
    Konec plýtvání: Martin Škoda nakrmí ze zbytků sebe i své kolegy
    Konec plýtvání: Martin Škoda nakrmí ze zbytků…
    Jídlo na dva dny: Tradiční recepty, které druhý den chutnají ještě lépe
    Jídlo na dva dny: Tradiční recepty, které druhý…
    Narozeniny královny Alžběty: Známe recept na košíčky z královské cukrárny!
    Narozeniny královny Alžběty: Známe recept na…

    Sledujte nás

    AHA.cz Dagmar Havlová (68): NEUSTÁLA NECHUTNÝ ÚTOK

    Dagmar Havlová (68): NEUSTÁLA NECHUTNÝ ÚTOK

    AHA.cz Drbna ze Slunečné Jana Stryková: Druhý porod!

    Drbna ze Slunečné Jana Stryková: Druhý porod!

    AHA.cz Deník Aha! 22.4.2021

    Deník Aha! 22.4.2021

    Dáma.cz Proč královna Alžběta nejí brambory? A co dalšího nesmí jíst královská rodina?

    Proč královna Alžběta nejí brambory? A co dalšího nesmí jíst královská rodina?

    Dáma.cz Džínová bunda nestárne: Vyberte si z 50 kousků tu, která vám nejlépe sedne

    Džínová bunda nestárne: Vyberte si z 50 kousků tu, která vám nejlépe sedne

    Ženy.cz Znáte je? Krásné dcery našich filmových a hudebních idolů

    Znáte je? Krásné dcery našich filmových a hudebních idolů

    Maminka.cz 8 divných věcí, které nám dělaly naše matky nebo babičky, když jsme byli malí

    8 divných věcí, které nám dělaly naše matky nebo babičky, když jsme byli malí

    Reflex.cz Vladimír Pikora: Američané nejdřív vyváželi demokracii, teď socialismus. Pomůže jim globální minimální daň?

    Vladimír Pikora: Američané nejdřív vyváželi demokracii, teď socialismus. Pomůže jim globální minimální daň?

    E15.cz Z černé skládky městský park. Jak a kdy se promění pláň Rohanského ostrova

    Z černé skládky městský park. Jak a kdy se promění pláň Rohanského ostrova

    Abecedazahrady Vertikální záhony z palet: Hodí se na balkón, terasu i ven

    Vertikální záhony z palet: Hodí se na balkón, terasu i ven

    Nedávno navštívené recepty:

    Pravý ukrajinský boršč Lilky plněné mletým masem Sladké pirohy
    Indické Tandoori Tortilly zapečené se sýrem Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
    Brownies cupcake Rychlá tortilla Jednoduchý meruňkový dort (řez)
    Jablečný krémový sen - řez Rajčatové smoothie Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou

    Další doporučené ingredience:

    Jedel Jedlá soda Jedlé květy Jedlé třpytky Jedlové mladé výhonky
    Jehly na špíz Jehněčí játra Jehněčí kolínka Jehněčí kotlety Jehněčí kýta
    Jehněčí plece Jehněčí svíčková Jelení hřbet Jelení maso Jelito
    Jelitový prejt Jemná strouhanka Jemné koření Jemné párky Jeřabinový kompot
    • Recepty.cz
    • Pomocníci
    • Databáze ingrediencí
    • Jehněčí maso
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí