Rybí salát z králíka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks králík Vařený
    • 1
      ks bílý jogurt
    • 1
      ks kunovjanka
    • 1
      majonéza
    • 3
      cibule
    • hořčice plnotučná
    • ocet
    • pepř mletý
    • cukr
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařené maso obereme, nadrobno nakrájíme. Přidáme okapanou naloženou zeleninu, jogurt, majolku, cibuli a dochutíme hořčicí, octem, pepřem, cukrem a solí.
2
Necháme v ledničce uležet 1 den.
Zařazení: Maso Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • tomáš
    tomáš |

    15. 12. 2010 18:01

    Rybí salát z králíka? To se mi snad zdá, co to je za kravinu!

  • Jana Povolná
    Jana Povolná |

    11. 7. 2005 23:23

    Celý králík se mi zdá moc masa,já vařím jen předek v litru osolemé vody,do které naleju půl litru octa,přidám 5 bobkových listů,5 kuliček nového koření a 10 zrnek pepře.Uvařím do měkka-masíčko natáhne ten ocet a koření do sebe a pak postupuji stejně jako v tomto receptu-navíc přidávám nakládané sterilované kyselé zelí.

  • Jana Tichá
    Jana Tichá |

    4. 7. 2005 19:34

    Pokud nemáte králíky, použijte prsní kuřecí řízky, nebo vařené slepičí maso bez kůže.