rybí salát - slovenský III.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kyslé ryby pokrájame na menšie kúsky, pridáme cibuľu posekanú nadrobno, sterilizovaný hrášok a sterilizovanú miešanú zeleninu pokrájanú na malé kocky. Takto pripravený šalát zalejeme majonézou, v ktorej sme rozmiešali biele víno, soľ a mleté čierne korenie. Zľahka premiešame a odložíme na chladné miesto alebo do chladničky, kde necháme postáť aspoň 30 minút. Šalát z kyslých rýb podávame vychladený
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    3. 11. 2010 11:31

    Výborný salát,ve kterém nehledáte ryby :-).Přidávám i pokrájenou zeleninu ze zavináčů,víno nedávám.Majolku někdy nahrazuji jogurtem.A množství:přiměřeně,přiměřeně :-)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: