Rybí rizoto

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g rýže
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g celer
    • 200
      g mrkev
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 500
      ml zeleninový vývar
    • 100
      ml bílé víno
    • 400
      g rybí file
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • koření na ryby

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži uvaříme v osolené vodě a necháme okapat. Oloupanou cibuli pokrájíme na kostičky, celer a mrkev nahrubo. Zeleninu osmahneme na rozehřátém oleji. Přilijeme vývar a víno. Vaříme asi 10 minut na mírném ohni. Rybu omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky, pokapeme citronem a posypeme kořením na ryby.
2
Rybu přidáme k zelenině a vaříme dalších 10 minut. Vmícháme rýži a podle chuti přisolíme.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • abygail
    abygail |

    11. 1. 2015 13:02

    Slovy mé dcery" Vynikající"....a to nejí ryby. To hovoří za vše. Dík.