French toast

moje hodnocení: 0

4.7

hodnotilo: 3
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Redakce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      plátek bílý chleba
    • 2
      ks vejce
    • 0,3
      šálek mléko
    • 0,3
      lžička skořice - mletá dle chuti
    • 0,3
      lžička muškátový oříšek dle chuti
    • 1
      lžička vanilkový extrakt dle chuti
    • sůl dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V misce rozšleháme vejce s mlékem, špetkou soli, skořicí, muškátového oříšku a vanilkového extraktu. Plátky chleba v této směsi namočíme a necháme pořádně nasáknout.

RADA: Jak na nekynuté lívance bez vajec

2
Rozehřejeme lehce naolejovanou pánev. A toasty na mírném plameni dozlatova opečeme z obou stran.
3
Podáváme ještě teplé s máslem nebo s javorovým sirupem. Pokud si chcete schovat toasty na později, zabalte je do alobalu, který je udrží krásně vláčné.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit domácí vanilkový extrakt

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.