Frittata

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks brambory typ B
    • 1
      lžíce máslo
    • 12
      plátek anglická slanina
    • 1
      ks papriková klobása
    • 12
      ks cherry rajčátka
    • 2
      ks paprika
    • 3
      ks jarní cibulka
    • 12
      ks vejce
    • 100
      ml smetana 33%
    • 2
      hrst baby špenát
    • 60
      g sýr čedar
    • sůl
    • pepř mletý
    • uzená paprika - koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupané brambory nakrájejte na malé kostičky a uvařte.
2
Mezitím nakrájejte slaninu nadrobno a chorizo na plátky, obojí krátce orestujte na másle v hluboké pánvi vhodné do trouby.
3
Přidejte na menší kousky nakrájené papriky, cibulku, cherry rajčátka a brambory. Vejce rozšlehejte se smetanou a přelijte směs.
4
Ochuťte solí, pepřem a uzenou paprikou, přidejte nasekaný špenát a nastrouhaný čedar, vše krátce osmažte na pánvi.
5
Přesuňte zhruba na 10 minut do trouby předehřáté na 200 °C.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: