Řezy s černým rybízem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Klára K.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g palmarín
    • 200
      g moučkový cukr
    • 5
      ks vejce
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 0,5
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      ks citron
    • 1
      dl mléko
    • 600
      g černý rybíz čerstvý nebo mražený
    • 250
      g cukr krupice
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Palmarín, práškový cukr, vanilkový cukor, vaječné žloutky a kůru z citronu vymícháme do pěny, přidáme mouku s přimíchaným práškem do pečiva a mléko, tolik, aby se těsto dalo pěkně rozetřít na vymaštěný a moukou posypaný plech.
2
Rozetřené těsto hustě posypeme čerstvým, nebo mraženým ovocem. Pečeme při 190°C do poloupečení.
3
Mezitím si vyšleháme sníh z 5 vaječných bílků, krupicového cukru, špetky soli a šťávy z jednoho citrónu.
4
Poloupečené těsto vyndáme, naneseme naň sníh z vaječných bílků a vrátíme dopéct. Pečeme do zezlatnutí pěny.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: