• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Těstoviny s tuňákem po boloňsku
    Napište svůj komentář k receptu

    Těstoviny s tuňákem po boloňsku

    autor: recepty73
    0.0
    moje hodnoceni
    4.9
    hodnotilo: 31
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Těstoviny s tuňákem po boloňsku
    Těstoviny s tuňákem po boloňsku
    Těstoviny s tuňákem po boloňsku
    2fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 200
        g tuňák - ve vlastní šťávě
      • 200
        g těstoviny - široké nudle, mušličky... -v suchém stavu
      • olej
      • 1
        ks cibule
      • 2
        ks řapíkatý celer - stonek
      • 300
        g rajčata oloupaná
      • 100
        g rajský protlak
      • cukr krupice - dle chuti
      • sůl a pepř
      • 2
        stroužek česnek - rozetřený
      • oregáno
      • bazalka
      • 2
        lžíce sýr - parmazán, eidam, ...

    Postup přípravy receptu

    1
    Tuňáka necháme okapat. Těstoviny uvaříme dle návodu, scedíme. V menším hrnci osmažíme na trošce oleje pokrájenou cibuli a celer pokrájený na plátky. Přidáme rajčata, tuňáka, protlak (kečup), česnek, oregano a bazalku. Zamícháme, podlijeme troškou vody a povaříme cca 10 minut, dochutíme solí a pepřem.
    2
    Vymažeme zapékačí misku. Na dno dáme polovinu těstovin, pak polovinu tuňákové směsi, opět těstoviny a nakonec směs, kterou posypeme sýrem.V předehřáté troubě zapečeme zakryté asi 25 minut.
    3
    * Pokrm nemusíme ani zapékat. Kdo má rád nezapečené těstoviny, tak si může tuňákovou směsí vařené těstoviny přelít a na talíři posypet sýrem.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Cizrna po boloňsku

    Cizrna po boloňsku

    Těstoviny s tuňákem a rajčaty

    Těstoviny s tuňákem a rajčaty

    Květák s mletým masem po boloňsku

    Květák s mletým masem po boloňsku

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • I.Luňáčková
      I.Luňáčková | 24. 10. 2016 14:16

      Skvělé, lehké, skoro letní :-) doporučuji

    • Zuzka
      Zuzka | 13. 5. 2016 14:15

      Chutnalo, děkuji za recept. :)

    • Eva
      Eva | 1. 2. 2013 14:48

      Omáčku jsem nastavila rajskou šťávou a místo na vařené těstoviny vrstvila omáčku na lazaně, perfektní! ♥

    • Matesová
      Matesová | 19. 7. 2012 11:03

      Tak už jen uvařit špagety, rybí mišmaš je výborný :-P

    • Trunclová
      Trunclová | 2. 2. 2012 13:13

      Jednoduché a dobré papáníčko, po kterém nepotřebuju s výčitkama trávit dvě hodiny ve fitku.

    • Jitka
      Jitka | 9. 11. 2011 20:06

      Děkuji za recept, stálo to za to <:-) .

    • Dobruška
      Dobruška | 18. 8. 2011 06:46

      Vynikající! Škoda že tuňák není lacinější, dělala bych boloňského tuňáka hodně často.

    • Claudia
      Claudia | 25. 7. 2011 22:04

      velka 1 a ulozeno naporad v soukromych dobrotach :-P :-)

    • Mášenka M | 25. 6. 2011 14:43

      Moc dobré a jednoduché.

    • Ivana
      Ivana | 6. 6. 2011 18:57

      Posílám velkou pochvalu a dík za výborný recept, bylo to jak od profíka :-) .

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
    Maso Zdravě i chutně Zelenina Rybí Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Cukr krupice Olej Oregáno Rajčata oloupaná Rajský protlak Řapíkatý celer Sůl Sýr Těstoviny Tuňák - ve vlastní šťávě
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Pizza – Langoše

    Pizza – Langoše

    Mrkvový salát - vitaminová bomba

    Mrkvový salát - vitaminová bomba

    Prezidentský guláš II.

    Prezidentský guláš II.

    Rohlíčky s nutelou

    Rohlíčky s nutelou

    Rabínův šoulet

    Rabínův šoulet

    Jednoduchý jogurtový ořechový / kokosový beránek

    Jednoduchý jogurtový ořechový /…

    Křehké škvarkové pracny

    Křehké škvarkové pracny

    Španělská paella krok za krokem

    Španělská paella krok za krokem

    Pečené vepřové koleno

    Pečené vepřové koleno

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    105 minut
    Krůtí roláda s citronovou majonézou a pečeným salátem

    Krůtí roláda s citronovou majonézou a…

    60 minut
    Grilovaný lilek Badrijani

    Grilovaný lilek Badrijani

    60 minut
    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    20 minut
    Salát z pečené červené řepy

    Salát z pečené červené řepy

    30 minut
    Sushi burger

    Sushi burger

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.