Cizrna po boloňsku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: klubK2

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme cizrnu dle návodu; pozor musí se máčet cca 10-12 hodin před vařením.
2
Na troše oleje zpěníme cibulku a přidáme na nudličky nakrájené (příp. mleté) maso. Maso necháme zatáhnout a podlijeme vodou.
3
Přidáme nakrájenou mrkev, pórek a protlak a necháme podusit.
4
Ochutíme česnekem, provensálským kořením a osolíme.
5
Vše smícháme s doměka uvařenou cizrnou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Filip
    Filip |

    11. 11. 2014 11:26

    Myslím, že je myšlený nezahuštěný protlak - prostě pasírovaná rajčata, teď to jdu vařit a s touhle myšlenkou to budu dělat....

  • fr
    fr |

    21. 2. 2014 12:48

    Opravdu 500g protlaku?

  • Lucka
    Lucka |

    8. 2. 2014 16:17

    Ňamka. Jednoduchý a dobrý. Doporučuju. 8-)

  • Anonymous
    Anonymous |

    23. 9. 2013 15:59

    přesně!!!

  • D.
    D. |

    23. 11. 2012 09:51

    bože, každý ví, že maso je důležitá složka stravy! Takže tato reakce je celkem mimo místu ...

  • Anonymous
    Anonymous |

    7. 11. 2012 20:56

    jak muze ve zdrave vyzive byt maso?

  • AV
    AV |

    19. 5. 2012 16:29

    Hnus!