Gnocchi jako halušky

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: heeduss

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení gnocchi
    • 1
      sklenice sterilované zelí
    • špek
    • 300
      g uzené maso
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks cibule
    • sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špek pokrájíme na drobné kousky a dáme do kastrůlku. Jakmile špek zesklovatí, přidáme k němu najemno nakrájenou cibulku a rovněž mícháme do zesklovatění. Poté přidáme na jemno nakrájené uzené maso a smažíme dokud se maso mírně neopeče a cibule a špek nezezlátnou. Poté k tomu přidáme pokrájené sterilované zelí i s nálevem, kmín, pepř a sůl, přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka.
2
Až bude zelí „skoro“ měkké, připravíme si vedle do hrnce studenou vodu. Mírně ji osolíme a počkáme až bude vroucí a přidáme gnocchi. Až gnocchi vyplavou na povrch, je hotovo...Gnocchi scedíme, vyklopíme do zapékací mísy, do nich dáme připravené zelí a důkladně zamícháme. Posypeme strouhaným sýrem a zhruba 15 minut zapékáme v předem vyhřáté troubě.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • tanadas
    tanadas |

    22. 4. 2013 10:55

    Rychle a dobre, jen je priste nebudu zapekat a vynecham syr.

  • pepibubu
    pepibubu |

    17. 2. 2012 10:58

    SUPER nápad!!!!

  • Eva
    Eva |

    11. 11. 2011 09:06

    Je to super, ale nazapíkala jsem to

  • Ladia
    Ladia |

    18. 10. 2010 12:13

    Tohle dělávám, nedávám zelí a sypu brynzou nebo balkánským sýrem

  • recepty73
    recepty73 |

    18. 10. 2010 11:57

    Přidal jsem foto,kde je pokrm bez toho,aby se zapékal se sýrem a je to luxus :-))

  • recepty73
    recepty73 |

    18. 10. 2010 11:43

    ...zdá se mi,že sýr už by tam být nemusel :-\ ,nač rušit už tak dobrou chuť...