Cizrna s kuřecím masem

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 16
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: janamikus

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibulku orestujeme na trošce oleje do zlatova, přidáme maso na kousky smíchané s kořením. Osmahneme, osolíme, vmícháme protlak a dusíme do měkka. Minutku před dokončením přidáme česnek na plátky. Cizrnu vaříme doměkka. Vše smícháme, ozdobíme a podáváme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • lu
    lu |

    27. 5. 2015 20:22

    super:) pridala jsem mrazene houby a uzasne!

  • dana
    dana |

    9. 5. 2014 12:50

    Výborné. Už to jdu vařit podruhé .I manžel byl nadšený.

  • Marithesim
    Marithesim |

    9. 12. 2012 14:22

    Nejlepší je cizrna Bonduelle v plechovce. Nemusí se vařit, je to hned hotové. Už jsme tento recept dělali doma několikrát a vždy jsme si pochutnali. <3

  • Lucie
    Lucie |

    30. 8. 2012 14:50

    Dnes jsem zkusila tento recept a cizrnu jím poprvé, moc mě to nenadchlo anebo jsem to málo dochutila. :-\

  • lumu
    lumu |

    18. 7. 2012 13:33

    výborné :) nikdy bych nevěřila že cizrna může být tak skvělá

  • evissska
    evissska |

    23. 5. 2012 14:39

    výborné a rychlé

  • DrozdovaM
    DrozdovaM |

    29. 4. 2012 12:58

    Recept jsem dnes vyzkoušela...je vinikající...jen bych tam přidala trochu víc masa. V receptu chybí, že se cizrna musí předem namočit...a doba vaření cizrny trvá asi 1 hod.

  • Marie L.
    Marie L. |

    20. 7. 2010 14:35

    Adžika je kořenící směs, obsahuje: česnek, koriandr, papriku, bazalku, majoránku, a další. Používám ji hlavně na houby a zeleninu.

  • zuzana mayerova
    zuzana mayerova |

    14. 7. 2010 18:35

    Prosim, co je to ta "adzika"?

  • Martina Uhlichová
    Martina Uhlichová |

    4. 6. 2010 17:52

    Cizrnu s kuřecím dělám podobně, ale místo česneku, adžiky a protlaku nejdříve s masem opeču na proužky nakrájené barevné papriky, přidám koření pěti vůní, pak smíchám s cizrnou a podlité trochou vody pár minut dusím pod pokličkou. Udělá se chutná šťáva.

  • Jana Sochová
    Jana Sochová |

    1. 3. 2010 10:28

    Velmi dobré, přítel jedl cizrnu poprvé a byl nadšený.

  • Janka Filipkova
    Janka Filipkova |

    10. 7. 2009 11:48

    Velmi chutné. Aby to nebylo s protlakem takové "agresivní" dávám i trošku kečupu. Dávám jedničku