Italská omeleta 2

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: pippiva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vařený brambor rozmačkáme vidličkou a smícháme s mascarpone. Vejce rozšleháme v misce. Rajčata, olivy, ančovičky nakrájíme na drobno a přidáme k vejcím. Taktéž přidáme kapary, jemně nasekanou petrželku a mátu, trochu osolíme, opepříme, promícháme a opatrně přimícháme brambor s mascarpone. V pánvičce rozehřejeme trochu oleje s máslem, vlijeme vaječnou směs a na mírnem ohni osmažíme, dokud směs neztuhne. Pánvičku přikryjeme pokličkou, omeleta se nám lépe propeče. Podáváme s pečivem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Mery96
    Mery96 |

    27. 10. 2014 17:56

    Moc dobrá, nebát se osolit. ;)

  • pippiva
    pippiva |

    15. 9. 2011 14:35

    Jirko, ancovicky tomu daji ten pravy smrnc! <:-) ;-)

  • recepty73
    recepty73 |

    14. 9. 2011 19:55

    ...mátu a ančovičky jsem neměl, olivy jen zelené, i tak byla výborná... a po dlouhé době byly i chlebové lasagne :-P :-* ...