Moravská kapsička

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Eva1

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 2
      ks eidam sýr -plátky
    • hladká mouka
    • pepř mletý
    • feferonka -podle obliby
    • 4
      ks vepřové kotlety -silnější
    • 2
      ks vařená vejce
    • 1
      ks moravská klobása
    • hořčice
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety nařízneme ke kosti, tak aby vznikla kapsa. Maso osolíme a opepříme na povrchu i v kapse. Pak do kapsy vkládáme tenké plátky moravské klobásy, půl vajíčka, několik tenkých koleček cibule, půl lžičky hořčice, feferonku a půl plátku sýra. Kapsu spíchneme párátkem, aby náplň nevytekla.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Naplněnou kotletu obalíme v mouce a smažíme ve vyšší vrstvě oleje nebo ve fritéze. Podáváme s brambory, kaší, bramborovými hranolky nebo kroketami.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Otylka
    Otylka |

    29. 5. 2013 07:41

    Vypadají mňamózně!!! <3

  • Eviiik
    Eviiik |

    27. 5. 2013 07:29

    O víkend mám s obědem jasno, už teď se mi sbíhají sliny <3 <3 , Evě1 děkuji za inspiraci :-) !

  • poklipo
    poklipo |

    4. 1. 2013 17:51

    Místo fritézy stačila pánev, byly výborné.

Další doporučené recepty: