• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Zavařování & nakládání
  • Recepty.cz
  • Italská pizza
Napište svůj komentář k receptu

Italská pizza

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 59
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 100
      ml olivový olej
    • 200
      ml voda
    • 400
      g hladká mouka
    • 1
      ks žloutek
    • 20
      g droždí

Postup přípravy receptu

1
Těsto zaděláme a necháme 2 hodiny kynout. Rozdělíme na 2 bochánky a dáme do lednice na 10 minut vychladit. Potom rozděláme na plech a potřeme kečupem, poklademe salám, sýr apod. Dáme do vyhřáté trouby péct.

RADA: Jak na domácí pizzu?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skvělá italská pizza

Skvělá italská pizza

Italská caponata

Italská caponata

Italská čočková polévka

Italská čočková polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tomanklarka@seznam.cz | 29. 10. 2018 19:15

    není klikatelný :( <a href="https://www.eberghoff.cz/produkt/kamenna-deska-pod-pizzu/" title="BergHOFF kamenná deska pod pizzu">BergHOFF kamenná deska pod pizzu</a>

  • tomanklarka@seznam.cz | 29. 10. 2018 18:35

    Úžasný pochutnání .. doporučuji si jí ještě udělat na pizza kameni .. nedávno jsme si ho s manželem koupili a jsme naprosto spokojeni :3 (máme tenhle https://www.eberghoff.cz/produkt/kamenna-deska-pod-pizzu/)

  • Marco netuší | 13. 4. 2017 11:27

    Lituji vaše hosty, kteří museli jíst 14 let pizzu v pizzerii, kde neumí udělat těsto. Snad už od Vás všichni utekli :) :)

  • Neumajer | 28. 6. 2015 18:02

    Katko máš pravdu mezi kečupem a protlakem není žádný rozdíl. :-)

  • Jakub Neumajer | 28. 6. 2015 17:58

    podle mně si oqqy007 jen blbec protože jak de vidět ještě nikdy si nebyl/a v Itálii já jsem tam byl už 10 krát a v každé restauraci dávají kečup do pizzy je tu ale jenom jedna vyjímka a to s cibulovou pizzou tam se dává speciální omáčka takže bych já tebe a tvé recepty označil 5 takže mi odepiš na Facebook. :-D :-) a jemi stebe na :-$

  • marco | 8. 9. 2014 23:28

    Bomba. Dekuji moc krat za recept. Vlastnim 14 let pizzerii v Italii a cekal sem jenom na tohle. S tim budu mit kopec zakazniku ..hahahahahaha. proste bomba :-D

  • petra | 7. 1. 2014 23:54

    muzu porovnat a rozdil tam je, a velkej.

  • lol | 10. 10. 2013 12:33

    lepší je sex o hodne

  • lol | 10. 10. 2013 12:30

    :-$ smrdí jako posraná prdel

  • sm | 10. 10. 2013 12:25

    ff

  • lol | 10. 10. 2013 12:21

    lepší je sex

  • Míša | 28. 4. 2013 18:10

    To jo no kečup se nehodí...lepší je udělat si normalně tomatovou omáčku

  • Katka | 18. 1. 2013 17:17

    Hele a jedl si někdy pizzu v Itálii, já jo a několikrát a vždy tam byl rajčatový protlak ,upřimně veliký rozdíl v chuti mezi kečupem a protlakem v pizze není

  • jurasek | 21. 11. 2012 16:07

    :-)

  • Lenka | 21. 8. 2012 23:47

    Pizza je moc dobrá. Trošku jsem si jí vylepšila - přidám sůl, trochu cukru a vlažnou vodu. Z poloviční dávky udělám dvě p. a peču v el. troubě na 250 stupňů cca.15 min. :-P

  • ajasekpes
    ajasekpes | 5. 8. 2012 13:37

    souhlas

  • Oggy007 | 17. 7. 2012 12:29

    Italska pizza s kecupem???? Za 5!!!!!

  • Vláďa | 2. 6. 2012 11:34

    A k tomu kečup. Panebože !!!! Ital by asi popukal smíchy a Čech to hrdě nazve Italská pizza...

  • cuoco | 28. 3. 2012 15:05

    Zbytocne komentovat, lebo kdo dava do pizza cesta ktore vola Italska pizza, vajicko je blbec. To cesto moze byt dobre na buchty ale s cestom na pizzu NEMA NIC SPOLOCNE ! PS: Nekritizujem recept ale meno .

  • Petr N. | 28. 3. 2012 14:32

    Nadšení opadlo po ochutnání...zase další buchta se salámem... Za mě - nechutná...

  • Milanoer | 6. 3. 2012 23:05

    těsto na pravou italskou pizzu kyne 24 hodin a droždí je "utřeno" s olivovým olejem.... pak je krupavá a přitom vláčná.... O:-) V Miláně se dá koupit mražený polotovar za 1 euro a zdaleka se na mu česká pizza nemůže rovnat :-P

  • hyperkosta | 25. 2. 2012 23:31

    Dodal jsem 16g mořské soli, a 14g cukru daná porce je na 2 pizzy o prumeru 30cm s opravdu vynikajícím tenkým těstem. Recept naprosto boží - při rozehřáté troubě na 300 stupnu se pizza peče cca 5min a je vynikající.

  • Sona | 17. 2. 2012 19:13

    no prostě super..:) moc nám to chutnalo :-p

  • Simi | 29. 9. 2011 23:38

    Lepší těsto jsem v ruce ještě neměla :-) !!! Opravdu výborné!!! Stačí se přesně držet receptu a už nemusíte nic přidávat, nic ubírat! Těsto je krásné vláčné, nelepí se, dobře se tvaruje a hlavně... chutná výborně!!!! Mohu jen doporučit!!! :-)

  • stendhall | 4. 8. 2011 20:40

    Výborné těsto a strašně jednoduché =)

  • 13ka | 25. 6. 2011 13:31

    Opravdu výborné těsto. Lehké a dobře zpracovatelné :-P

  • Xyruxx | 12. 3. 2011 16:03

    Přesně, jak píše Inna, musíš mít pec, v normální troubě to není úplně ono, i když nám doma chutná, tak jako z pizzerie nikdy není. Ale kdo má místo v kuchyni a nevadí mu investice kolem 2000,- Kč, tady jsem našel test domácích pecí: http://www.kuchyne.cz/spotrebice/domaci-pece-na-pizzu-ktera-upece-pravou-italskou.aspx. :-)

  • Inna | 4. 3. 2011 10:13

    aby byla jako v pizzerii musíš mít na pečení pec

  • Iva.ojoj | 3. 3. 2011 21:05

    s těstem se pracovalo dobře a bylo výborné. akorát to pořád není to z pizzerie...sakryš, jak oni to tam dělají??

  • Xyruxx | 10. 2. 2011 17:13

    Konečně dobrý postup na těsto na pizzu. Jiné už nedělám. Nesmí se ale zapomenout na to vychlazení v chladničce, jinak se s ním špatně pracuje. Uvedené množství mi vyjde tak na 2 velké pizzy. Peču na 250-275, prostě maximum, a cca 10-15 min. Dávám za 1. :-)

  • Gábina H | 23. 1. 2009 11:53

    Já peču pizzu na max, to je 275 stupňů, mám upečeno za 10-15 minut. Když mám více plechů, peču i na horkovzduch, ale v půlce pečení prohodím plechy.

  • Jarka O. | 23. 1. 2009 11:16

    Olivový olej je také normální :-) Ale pokud Anonym myslí třeba slunečnicový, ano, do těsta se může dávat i jiný rostlinný olej.Pro Janu Tichou: když peču pizzu, vyhřívám troubu na 200°C, po vložení snížím teplotu na 180°C a peču asi 20-30 minut, nebo dokud nejsou okraje pěkně pečené.

  • Jana Tichá | 23. 1. 2009 10:01

    Nikdy nevim, na kolik mám troubu nastavit a jak dlouho péct...:-(

  • Anonym | 15. 1. 2008 09:26

    Můžu použít i normální olej, bude to s ním taky tak kypré?

  • Pavla | 12. 12. 2007 16:47

    Výborná pizza!!Udělala jsem přesně podle receptu.Opravdu moooc dobé!!Dávám jasnou 1!!!

  • Anonym | 3. 3. 2007 21:04

    Díky za výborný recept na skvělou pizzu.Mám jich spoustu,ale tenhle je nejlepší!Díky,díky,díky....Dávám 1* Helena se severní Moravy.

  • Jana z VM | 19. 4. 2006 14:29

    Udělala jsem pizzu podle tohoto receptu. Ikdyž jsem postup ani přesně nedodržela - těsto kynulo asi hodinu a do ledničky jsem ho nedávala - udělala jsem pizzu na plech - byla výborná !! Příště dám o něco méně mouky, úplně stačí 30 dkg. Je to moc dobré, měkkoučké těsto, kousek zbyl do druhého dne a zůstal pořád kyprý (zakrytý miskou).Díky za recept, už vím, podle čeho budu pizzu dělat ! dávám 11111111.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Hladká mouka Olivový olej Voda Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninová polévka s rýží

Zeleninová polévka s rýží

Drůbeží játra mojí mámy

Drůbeží játra mojí mámy

Bramborový chléb

Bramborový chléb

Medovník V.

Medovník V.

Kotlety na houbách III.

Kotlety na houbách III.

Avokádový krém

Avokádový krém

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Maďarský guláš po našem

Maďarský guláš po našem

Okurkový salát

Okurkový salát

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

65 minut
Dort Míša

Dort Míša

20 minut
Mrkvové hranolky z trouby

Mrkvové hranolky z trouby

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

30 minut
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty

Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty

30 minut
Domácí čokoládová granola

Domácí čokoládová granola

40 minut
Křupavé bramboráky se zelným salátem

Křupavé bramboráky se zelným salátem

25 minut
Míchanice na topinkách

Míchanice na topinkách

Poslední sledované recepty

237
Dýňový koláč s polevou
Dýňový koláč s polevou
157
Sýrovo-šunková pomazánka
Sýrovo-šunková pomazánka
121
Špekáčky na pivě II.
Špekáčky na pivě II.
33
Červená řepa se zelím
Červená řepa se zelím
26
Nepečený dort z jablek
Nepečený dort z jablek

Zajímavé články

Dýňové recepty od pondělí do pátku: 5 fantastických večeří, které budou chutnat celé rodině
Dýňové recepty od pondělí do pátku: 5…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
10 nejlepších receptů na jablečné koláče: S kefírem, mřížkou, drobenkou i čokoládou
10 nejlepších receptů na jablečné koláče: S…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Kvíz: Co (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Co (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
AHA.cz Felix už Dádu odepsal: Nechci se o nikoho starat, já si takhle užívám

Felix už Dádu odepsal: Nechci se o nikoho starat, já si takhle užívám

Mimibazar Otestovali jste: Nejlehčí školní batohy pro prvňáky skvěle sedí na zádech a dětem se líbí

Otestovali jste: Nejlehčí školní batohy pro prvňáky skvěle sedí na zádech a dětem se líbí

Dáma.cz Jak moc se vaše prsa změní s věkem? Tohle se s nimi děje ve 20, 30 a ve 40!

Jak moc se vaše prsa změní s věkem? Tohle se s nimi děje ve 20, 30 a ve 40!

Blesk pro ženy Zvířecí horoskop: Raci milují kočky, Střelci koně. Jak jsou na tom další znamení zvěrokruhu?

Zvířecí horoskop: Raci milují kočky, Střelci koně. Jak jsou na tom další znamení zvěrokruhu?

Ženy.cz Tyto ženy nestárnou! Která znamení zvěrokruhu s věkem zrají jako víno?

Tyto ženy nestárnou! Která znamení zvěrokruhu s věkem zrají jako víno?

Blesk.cz Kočka z Love Islandu Sára Bergmannová: Sexy pózy v prádélku Victoria&#039;s Secret!

Kočka z Love Islandu Sára Bergmannová: Sexy pózy v prádélku Victoria&#039;s Secret!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Agáta Hanychová prozradila pohlaví dítěte Jaromíra Soukupa!

Agáta Hanychová prozradila pohlaví dítěte Jaromíra Soukupa!

Blesk Horoskopy Zvířecí horoskop: Raci milují kočky, Střelci koně. Jak jsou na tom další znamení zvěrokruhu?

Zvířecí horoskop: Raci milují kočky, Střelci koně. Jak jsou na tom další znamení zvěrokruhu?

Abecedazahrady Okrasný česnek vypadá v zahradě úchvatně: Jak jej zapojit do výsadby?

Okrasný česnek vypadá v zahradě úchvatně: Jak jej zapojit do výsadby?

Další doporučené recepty:

Italská omáčka
Italská omáčka
Italská omeleta 2
Italská omeleta 2
Italská orzo polévka s bazalkovými knedlíčky
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment
Italská polévka Minestrone Institutu…
Italská pomazánka
Italská pomazánka
Italská rybí polévka „caciucco“
Italská rybí polévka „caciucco“
  • Recepty.cz
  • Italská pizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotné kontaktní místo/Single Point of Contact