Svíčková dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso si nakrájíme na kostičky a osmahneme na tuku. Přidáme k tomu sterilovanou zeleninovou směs, Láďa Hruška doporučil přímo směs s názvem Halali. Přidejte ji k masu i s nálevem. Podusíme doměkka, asi tak 15 minut. Maso potom odlovíme a omáčku rozmixujeme.
2
V kelímku se smetanou rozmícháme lžíci mouky. Za stálého míchání nalijeme do omáčky a necháme velmi zvolna povařit až do zhoustnutí omáčky. Dle vlastní chuti omáčku přisladíme cukrem a vložíme do ní zpět maso.
3
Dobrou chuť :)
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Kiki
    Kiki |

    1. 8. 2016 10:08

    Hledala jsem něco rychlého k večeři a tohle bylo super, chutná jako opravdová svíčková a s masem se člověk nemusí dlouho patlat, až na to lovení :-D Přítel mlaskal, moc mu chutnala a pochvaloval si mé "rychlé kuchařské umění" ,nemusí do toho úplně vidět, že jo :-D A to je můj přítel celkem labužník:)) A komu se nelíbí recepty Ládi Hrušky, může si je poupravit podle sebe, kdo je trochu bystřejší a nepostrádá fantazii, zvládne to rychle i ve zdravějších a pro něj vábnějších variantách;-)

  • Iwca
    Iwca |

    20. 12. 2015 11:44

    hodne zjednodusena svickova ale bylo mi receno ze je vyborna takze ji vyzkousim a uvidime.

  • Vylda
    Vylda |

    7. 9. 2015 20:23

    ;-) Heduš je fanynka Ládi? Snad jsem tak moc nenapsal <3

  • Heda
    Heda |

    4. 9. 2015 21:32

    Závist nebo mindrák ze znovuzrození???????? :-D Asi obojí :-D

  • Vylda
    Vylda |

    4. 9. 2015 18:32

    Tady už to Láďa s tím zjednodušováním práce hodně přehnal :-D

Poslední navštívené:

Abecední seznam: