Domácí zmrzlina dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme si hrnec a rozpálíme plotnu na nižší stupeň. Mléko nalijeme do hrnce. Připravíme si misku, ve které utřeme žloutky s cukrem+vanilkovým cukrem a pak přidáme mouku. Mícháme dokud není hmota kašovitá. Poté kaši nalijeme do mléka a mícháním přivádíme k varu. Plotnu vypneme tehdy, zdá-li se konzistence podobná pudinku. Do schladlé hmoty nalijeme ještě olivový olej. DUKLADNE PROMÍCHEJTE. Poté vložme do mrazáku na cca 6 hodin, dle nádob, do kterých zmrzlinu dáme. Nakonec můžeme ochutit oříšky, čokoládou apod. Tento recept Láďa Hruška vymyslel opravdu výborně! :)
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Mléko Olivový olej Vanilkový cukr Žloutek

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: