Šunkové vrtule dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Listové těsto si opatrně vyválíme na tenký plát. Na to naskládáme hezky plátky oblíbené šunky, Láďa Hruška použil 4 balíčky vakuované šunky.
2
Pokračujeme tím, že si celé těsto pokryté šunkou rozkrájíme na užší pruhy. Z nich pak zatočením utvoříme jakési vrtulky. Ty nezapomeneme potřít rozšlehaným vejcem a posypat kmínem či jiným, oblíbeným kořením.
3
Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C dokud nám nezačnou vonět po kuchyni.
Použité ingredience v tomto receptu: Kmín Listové těsto Šunka Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: