• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Info.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • Orbion.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MojeZdraví.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dýně Vánoční cukroví
    • Recepty.cz
    • Italská rybí polévka „caciucco“
    Napište svůj komentář k receptu

    Italská rybí polévka „caciucco“

    autor: F.O.O.D.
    0.0
    moje hodnoceni
    3.3
    hodnotilo: 6
    doba přípravy: 90 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Italská rybí polévka „caciucco“
    Italská rybí polévka „caciucco“
    Italská rybí polévka „caciucco“
    Italská rybí polévka „caciucco“
    Italská rybí polévka „caciucco“
    Italská rybí polévka „caciucco“
    4fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    4 porce
      • 2
        ks cibule
      • 2
        ks červená paprika (malé)
      • 1
        ks brambory (velká)
      • sůl
      • 8
        lžíce olivový olej
      • 4
        stroužek česnek
      • pepř mletý
      • 1,50
        svazek bazalka
      • 200
        ml bílé víno
      • 0,50
        svazek tymián
      • 1
        ks bobkový list
      • 4
        plátek bílý chleba
      • 1
        svazek kořenová zelenina
      • 20
        ks mušle (slávky, srdcovky)
      • 400
        ml rybí vývar
      • šafrán (několik nitek na dochucení)
      • 1
        lžíce rajčatové pyré
      • 2
        kg mořská ryba (nejlépe tři druhy)
      • 400
        g nakládaná loupaná rajčata (loupaná)
      • 1
        ks zeleninový fenykl
      • 4
        ks krevety tygří

    Postup přípravy receptu

    1
    Očištěné a vykuchané ryby nakrájejte na kousky a nechte stranou v chladu. Odkrojky a kosti uchovejte. Krevety vyloupejte a odstraňte střívko, skořápky uchovejte. Ve velkém hrnci rozehřejte 4 lžíce olivového oleje a osmažte na něm oloupanou a pokrájenou cibuli a česnek, očištěnou a pokrájenou polévkovou zeleninu, fenykl a bramboru. Přidejte odkrojky a kosti z ryb, skořápky a rajčatové pyré a krátce osmažte.

    RADA: Polévky, které zaženou i ten největší hlad!

    2
    Přilijte víno a vývar, přidejte pokrájená rajčata a šťávu z konzervy, uveďte do varu, seberte pěnu, přidejte koření a povařte na mírném plameni asi 50 minut. Propasírujte přes cedník. V hrnci osmažte na 2 lžících oleje papriku nakrájenou na proužky a při mírné teplotě asi 10 minut poduste. Zalijte vývarem, svařte, vložte kousky ryb, mušle a krevety, osolte, opepřete a zlehka ještě 5 minut povařte. Chleba osmažte na zbylém oleji s rozpůleným stroužkem česneku a podávejte k polévce posypané sekanou bazalkou.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    La caponata - varianta s cibulí

    La caponata - varianta s cibulí

    Italská caponata

    Italská caponata

    Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment

    Italská polévka Minestrone Institutu…

     

    Komentáře k receptu

    Tito kuchaři vyzkoušeli recept:
    • robert
      robert | 30. 3. 2017 21:31

      dobrý recept - doporučuji

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Polévky Rybí Maso & ryby & mořské plody Ryby Mořské plody (Dary moře)
    Maso Polévky Rybí Dary moře Oběd Večeře Vaření Itálie Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Bílé víno Bílý chleba Bobkový list Brambory Červená paprika Česnek Cibule Kořenová zelenina Krevety tygří Mořská ryba Mušle Nakládaná loupaná rajčata Olivový olej Pepř mletý Rajčatové pyré Rybí vývar Šafrán Sůl Tymián Zeleninový fenykl
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Světová pomazánka na chlebíčky

    Světová pomazánka na chlebíčky

    Ravioli s náplní

    Ravioli s náplní

    Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně

    Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně

    Červená tofu pomazánka

    Červená tofu pomazánka

    Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

    Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

    Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou

    Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou

    Cuketový quiche

    Cuketový quiche

    Bramboráky (křupavé)

    Bramboráky (křupavé)

    Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

    Doporučujeme

    40 minut
    Zelňačka s klobásou

    Zelňačka s klobásou

    60 minut
    Linecká srdíčka bez lepku

    Linecká srdíčka bez lepku

    40 minut
    Brusinkovo-mandlové muffiny

    Brusinkovo-mandlové muffiny

    60 minut
    Pečené brambory s brynzou a slaninou

    Pečené brambory s brynzou a slaninou

    45 minut
    Vánoční sobíci

    Vánoční sobíci

    50 minut
    Zelenina Hasselback s čočkovým salátem

    Zelenina Hasselback s čočkovým salátem

    50 minut
    Vegetariánský boršč

    Vegetariánský boršč

    30 minut
    Smažené řízky z krkovice

    Smažené řízky z krkovice

    70 minut
    Kuře na paprice s jemnými krupicovými noky

    Kuře na paprice s jemnými krupicovými…

    Poslední sledované recepty

    101
    "Piknik" medové kuličky - kokosové
    "Piknik" medové kuličky …
    72
    Vosí hnízda
    Vosí hnízda
    62
    Rumové kuličky nepečené a snadné
    Rumové kuličky nepečené…
    58
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    50
    Marokánky
    Marokánky

    Zajímavé články

    Michelinský kuchař Benedikt Faust: Baví mě úcta Čechů k tradičním receptům
    Michelinský kuchař Benedikt Faust: Baví mě úcta…
    Jedno těsto, šest druhů cukroví. Vyzkoušejte recepty z lineckého těsta
    Jedno těsto, šest druhů cukroví. Vyzkoušejte…
    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé, které chcete najít letos pod stromečkem
    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé…
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste recepty, díky kterým je dokonale štíhlá
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste…
    Domácí svařák: Jaké víno a koření použít?
    Domácí svařák: Jaké víno a koření použít?

    Sledujte nás

    Blesk pro ženy StarDance očima profesionálky: Nepochopené šaty Liškové a model jako z Matrixu

    StarDance očima profesionálky: Nepochopené šaty Liškové a model jako z Matrixu

    Blesk pro ženy Prokletá čarodějnická hodina! Máte se bát, když se budíte mezi 3. a 4. hodinou ranní?

    Prokletá čarodějnická hodina! Máte se bát, když se budíte mezi 3. a 4. hodinou ranní?

    AHA.cz Počasí, které meteorologové nečekali? Víme, kdy se vrátí teplo!

    Počasí, které meteorologové nečekali? Víme, kdy se vrátí teplo!

    Dáma.cz Pavel Trávníček: Získal pohádkové bohatství i řadu žen. Které byly osudové?

    Pavel Trávníček: Získal pohádkové bohatství i řadu žen. Které byly osudové?

    Dáma.cz Nejlepší vánoční recepty na originální cukroví. Zkusíte třeba pomerančové pusinky?

    Nejlepší vánoční recepty na originální cukroví. Zkusíte třeba pomerančové pusinky?

    Ženy.cz Perlové náušnice jako Kate: Našly jsme stejné, ale i cenově dostupnější!

    Perlové náušnice jako Kate: Našly jsme stejné, ale i cenově dostupnější!

    Maminka.cz Těhotenství jim navždy změnilo tělo. Není se za co stydět, vzkazují tyhle matky!

    Těhotenství jim navždy změnilo tělo. Není se za co stydět, vzkazují tyhle matky!

    Reflex.cz Mike Bloomberg: Stane se jeden z nejbohatších Američanů příštím prezidentem USA?

    Mike Bloomberg: Stane se jeden z nejbohatších Američanů příštím prezidentem USA?

    E15.cz Architekt, který přepíše podobu centra Prahy, získal prestižní zahraniční ocenění

    Architekt, který přepíše podobu centra Prahy, získal prestižní zahraniční ocenění

    Abecedazahrady Jak se starat o vánoční stromek v květináči. Chce hlavně vodu a chlad

    Jak se starat o vánoční stromek v květináči. Chce hlavně vodu a chlad

    Další doporučené recepty:

    Italská pizza
    Italská pizza
    Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment
    Italská polévka Minestrone Institutu…
    Italská pomazánka
    Italská pomazánka
    Italská trikolora
    Italská trikolora
    Italské antipasti
    Italské antipasti
    Italské kari rizoto s králičím masem
    Italské kari rizoto s králičím masem
    • Recepty.cz
    • Italská rybí polévka „caciucco“
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
     
    Cookies nám pomáhají
    k Vaší spokojenosti
    Soubory cookies nám pomáhají řídit obsah stránky a reklamy tak, aby vyhovovaly Vašim představám.
    Nastavení můžete změnit v zápatí v odkazu cookies.
    Rozumím Zobrazit další informace