Papriková pomazánka II.

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 8
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,3
      kg červená paprika
    • 1
      kg rajčata
    • 4
      ks feferonka 2-4
    • 4
      stroužek česnek
    • 20
      g sůl
    • 200
      g cukr
    • 1,5
      dl olej
    • 1,5
      dl ocet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Papriky, rajčata, feferonky a stroužky česneku umeleme na masovém mlýnku. Přidáme sůl, cukr, olej a ocet. Vaříme na slabém plameni - odpařujeme asi 1 hodinu. Občas promícháme. Masa musí být hustá. Horké nalejeme do malých skleniček a sterilujeme asi 20 minut.

Komentáře k receptu

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    26. 5. 2006 11:42

    Já mám taky ráda,když to co má být červené zůstane červené..Ono to i potom lépe na talíři vypadá...než nějaká např. nazelenalá směsice..:o))

  • Marsí
    Marsí |

    26. 5. 2006 11:09

    Slibuji na holý pupek, že dodržím!...:o)))...pro tohle určitě..už se na to třepu...:o)))

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    26. 5. 2006 10:03

    Dodržte tú červenú papriku, aby mala pomazánka peknú farbu : )))

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    25. 5. 2006 16:30

    Zavařovala jsem naposledy před deseti lety,když se mi narodil syn a to jen jablíčko-mrkvové přesnídávky a je mi jasné,že to budu muset zase zopakovat-s Vaší pomocí,protože spousta těch čalamád a pomazánek vypadá více než suprově.Už shromažďuji skleničky....:o)

  • Marsí
    Marsí |

    25. 5. 2006 14:31

    Mňamky....dobrůtka na čerstvý chleba s máslem....tak a teď jsem si poslintala klávesnici...o))))