Italská marináda

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
Získejte elektricý gril zdarma!
doba přípravy: 13 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,3
      lžička pepř mletý
    • 0,5
      lžička sůl
    • 0,5
      lžička tymián
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 1
      lžička bazalka
    • 4
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Máslo rozpusťte v menším kastrůlku, vmíchejte citrónovou šťávu, přidejte bazalku, tymián, pepř a osolte.
2
Maso se do marinády snažte naložit vždy den předem (ryby postačí marinovat kratší dobu) příp. minimálně 6 hodin. Před grilováním maso z marinády vyjměte a důkladně ubrouskem očistěte. Pokud marinádu neodstraníte, zcela přebije chuť masa.

RADA: Jak na grilování masa?

Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Citronová šťáva Máslo Pepř mletý Sůl Tymián

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: