Rybí pomazánka z tuňáka

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • hořčice plnotučná
    • pepř mletý
    • 1
      plechovka tuňák
    • majonéza
    • 1
      ks nakládané okurky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
K tuňákovi přidáme na jemno nakrájenou cibulku s okurkou. Spojíme majonézou a plnotučnou hořčicí, vše důkladně promícháme a ochutíme špetkou soli a pepřem. Mažeme na pečivo.

RADA: Jak na domácí majonézu?

Komentáře k receptu

  • Petra
    Petra |

    14. 3. 2006 21:49

    Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    14. 3. 2006 12:47

    Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.

  • Otakar Richter
    Otakar Richter |

    14. 3. 2006 12:04

    Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.

Abecední seznam: