RADA: Jak na domácí majonézu?
Pomazánka z tuňáka
Rybí pomazánka s avokádem
Rybí pomazánka bez kostí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velice dobra pomazanka s chlebem... Ja do ni jeste pridavam 2 na tvrdo uvarene vajicka.
Ak dáte tej horčice primerané množstvo , tak nie. Podporí chuť tuniaka, len jej netreba dať veľa.
Hořcice přehluší chuť ryby. Je to lepší bez ní. Přidávám na velice jmeno nakrájené kousky řepíkatého celeru, aby to trochu křupalo.
Krevety s pikantní omáčkou
Cibulový koláč III.
Kuřecí ražniči pro lenochy
Krémová květáková polévka
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Svařené víno
Koláč z podmáslí
Hřibová čalamáda tety Liduš
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Chilaquiles s mletým hovězím
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cuketové muffiny
Vídeňský řízek se smetanovou kaší
Těstoviny Carbonara s pečenými rajčaty
Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Losos v sezamu s nudlemi
Hummus z červené řepy