Bezvaječný nepečený mangový cheesecake ve skle

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: TheKacabi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sušenky rozemelte, přidejte rozpuštěné máslo a řádně promíchejte. Směs dejte do skleniček (paňákové i větší) asi v 1,5-2 cm vrstvě a upěchujte. Dejte do lednice vychladnout.
2
Mnago oloupejte a nakrájejte na kousky, rozmixujte na pyré a přidejte cukr. V horké vodě rozpusťte želatinu a vmíchejte do pyré.
3
V míse smíchejte tvaroh, smetanu (pokud možno 30%), ještě trochu cukru a řádně promíchejte, můžete použít robot. Vmíchejte asi třetinu mangové směsi. Nalijte na sušenkovou směs.
4
Navrch opatrně nalijte zbytek mangového pyré s želatinou a nechte zatuhnout.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Horká voda Mango Máslo Měkký tvaroh Smetana Sušenky BE-BE Želatina

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: