Biftek z mletého masa

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g mleté maso - hovězí
    • 2
      ks brambory syrové, nastrouhané
    • 1
      ks cibule nastrouhaná
    • 1
      lžíce hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • pažitka
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • sádlo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso s nastrouhanými brambory a cibulí smícháme, osolíme, opepříme.
2
Rukama namočenýma v oleji tvarujeme 8 bifteků, které smažíme na rozpáleném sádle po obou stranách dozlatova.
3
Do vypečené šťávy rozmícháme hořčici a nasekanou pažitku a touto omáčkou bifteky přelijeme.
4
Můžeme podávat s bramborem nebo s chlebem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zdenda
    Zdenda |

    29. 4. 2017 11:49

    Recept je super, moc nám to všem chutnalo. Jen je potřeba směs dobře ochutit, brambory pak masíčku dají krásnou chuť. ;-)

  • Ivča
    Ivča |

    16. 10. 2016 09:30

    Není to ani biftek ani karbanátek. Není to dobré. Zvol raději jiný recept. Tento nedoporučuji, doma to nikomu nechutnalo.

  • Honza
    Honza |

    21. 4. 2015 14:10

    Super recept! S bramborama a tatarkou je to parádní! A neměl jsem sádlo a na řepokovém oleji to taky nebylo na škodu :-P

  • MataHari
    MataHari |

    19. 11. 2013 10:24

    Dobré, ale k bifteku bych nesrovnávala, to je jiná slast! Pohromadě mi držely a brambory jsem necítila, chce to asi menší placky, aby se dobře propekly.

  • luboš
    luboš |

    4. 10. 2013 12:56

    nedá ... lamo <3

  • zdeňka s.
    zdeňka s. |

    6. 2. 2013 17:05

    Bohužel,nám to vúbec nechutnalo,bez vajíčka se bifteky rozpadají a ty brambory jsme v tom cítili.

  • janci
    janci |

    28. 1. 2013 08:37

    tak ja Vám nico řeknu je to neuveřitelný ale žádnej biftek místo bifteku na panvicku jsem to dala cele do pekace a udelala s toho vybornou domaci sekanou pridala jsem jeste pazitku se zloutkem přímo do masa s ostatnima ingrediencema a byla neuveřitelne vyborna zkuste to mnamka moc doporucuju i kdyz jsem nedelala bifteky davam za nápad za 1

  • poklipo
    poklipo |

    24. 11. 2012 17:18

    Byly výborný a šťavnatý, chutnalo nám.

  • zuz
    zuz |

    20. 9. 2012 11:38

    Dá se něčím nahradit ta pažitka? Nebo obejde se to bez ní?

  • ladislav
    ladislav |

    19. 7. 2012 20:59

    Tak jsem dnes vyzkoušel tento recept. Během 15 minut byla večera na stole. Pochutnala si celá rodina . Překvapila nás i náhodná návštěva a té to tak zachutnalo ,že už na sobotu bude připravovat na zahradní party. Já jsem to připravil dle návodu- použil jsem 500g masa , 3 brambory. 2 cibule, 2 stroužky česneku, pepř , sůl, grilovací koření , trochu worchestrovky, Přílohy - okurka, paprika, jarní cibulka, pórek, cuketa, omačku dle návodu / hořčice+ pažitka /, ale byly i výborné kupované omá :-P čky přílohy k masu.

  • jarca
    jarca |

    14. 6. 2012 10:01

    moc dobré, nám chutnalo....séjovku a worchestrovku a je to mňamka....a vonělo to jako bramboráky :-)

  • ivca
    ivca |

    19. 1. 2012 10:43

    moc dobre rychle a jednoduche davam Za 1

  • jita
    jita |

    5. 9. 2011 17:25

    určitě jde bez cibule ;-)

  • jita
    jita |

    5. 9. 2011 17:22

    výborný recept. Na půl kila vepřového mletého jednu velikánnskou bramboru a asi dvě cibule. experimentovala jsem a do části přidala česnek, do jiné sojovku, pak majoránkou, různá koření... Výsledek byl perfektní-všechny varianty chutnaly. místo omáčky jsem dala čerstvý tvaroh s česnekem-koupený výrobek spolu s brusinkovou omáčkou. doporučuji!!! jita

  • ŠKORNÍKOVÁ
    ŠKORNÍKOVÁ |

    4. 9. 2011 13:46

    Dobrý den,bez cibule by to nešlo? :-\

  • lucie31
    lucie31 |

    3. 9. 2011 11:49

    Moc dobrý a hned hotový

  • lucie31
    lucie31 |

    3. 9. 2011 11:48

    Naprosto výborný recept a hlavně rychle hotový. Do směsi jsem přidala trochu sojové omáčky a grilovací koření a je naprosto super, děkuji

  • Pavla
    Pavla |

    29. 5. 2011 19:06

    A já přidala trochu mouky, česneku a povedly se výborně, příště přidám ještě strouhaný sýr, ale dělám to z vepřového masa. Výborný recept ;-)

  • blankafialova
    blankafialova |

    26. 11. 2010 10:21

    Jednoduché a chutné, doporučuji. Já jsem do směsi přidala trochu nastrouhaného česneku a chuť je výraznější. Díky za nápad.

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    11. 6. 2008 10:56

    Výborné, přesně jak píše Zdenka, šťavnaté maso, navíc velmi jednoduché na přípravu, krásně drží pohromadě. Za 1!

  • Vendy
    Vendy |

    13. 12. 2007 12:02

    No nevim, ale že se to nepovede se mi zdá malinko divný, vždyť je to vlastně takovej masovej bramborák, bez některých ingrediencí. Mě se to povedlo a všechno jsme snědli, ale je to tak trošku nezdravé jídlo, i když jsem to smažil na olivovém oleji, takže dát si to jednou za čas a dost. Hodnocení za tři. .

  • Lenka
    Lenka |

    23. 5. 2007 17:52

    Nechci tento recept znechutit, ale já jsem si dala dvě sousta a vyhodila jsem to. Můj přitel to snědl jen proto, že měl fakt hlad. Příšte si radši udělám klasické karbenátky.

  • Petra
    Petra |

    7. 11. 2006 13:38

    Můžu se zeptat, z jakého druhu hovězího to děláte? Mleté maso nekupuji, melu si sama, abych měla jistotu, co v tom je, a taky se snažím používat maso co nejlibovější. Poradíte? Díky

  • Anonym
    Anonym |

    4. 11. 2006 11:30

    Milá Lucie,já z téhleté hmoty udělala válečky na způsob čevapčiči a docela nic se mi nerozpadávalo.Je to výtečné,dokonce bych řekla,že ještě lepší než klasická čevapčičátka.Je to šťavnatější,měkčí..Možná jste to pořádně nepropracovala,aby se h,mota spojila?

  • Lucie
    Lucie |

    3. 11. 2006 22:03

    ja nevim jak vam , ale me se to nepovedlo. Mozna zalezi na tom jak jsou ty brambory velke nebo ja nevim . cele se mi to rozpadlo jak jsem to smazila . nakonec jsem to vzala a vyhodila . SORRY ,ale nevim jak vy to delate ze vam to jde hodnoceni 5 ! PS : vsude akorat bordel !

  • Moje
    Moje |

    20. 6. 2006 14:35

    Docela fajn, neni od veci misto pepre pouzit chili omacku a sojovou omacku dle chuti a pridat do testa nastrouhany nebo nakrajeny syr.

  • Maruška+Víťa
    Maruška+Víťa |

    14. 6. 2006 21:50

    Skutečně můžeme potvrdit: výborný recept. Doporučujeme!!

  • iris
    iris |

    6. 6. 2006 10:08

    Tak jsem je v sobotu dělala a byly výborné.Měla jsem na ně masovou směs a vůbec to chuti neuškodilo.

  • Anonym
    Anonym |

    11. 5. 2006 16:35

    Super ! Dobrůtka a rychlá .... děkuji za recept.Ladka

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    3. 5. 2006 06:12

    Výborné,šťavnaté masíčko a ta hořčicová omáčka taky super.Dávám 1.

  • Jiřík
    Jiřík |

    17. 4. 2006 09:08

    zkusili jsme, je to opravdu dobré a hlavně rychlé. Nůžeme doporučit. Hodnocení 1

  • Jiří
    Jiří |

    11. 4. 2006 13:40

    Bifteky jsou šťavnaté a přidáním brambor jen získají na chuti. Je to velmi dobré a nenáročné na přípravu. Doporučuji a hodnotím jako jedničku.

  • Dahiba
    Dahiba |

    27. 1. 2006 11:23

    Toto doporučení je pro všechny kdo chtějí mít rychle, chutně uvařeno a jsou rádi pochváleni jak báječně ukuchtili. Jasná jednička.

  • Ervin Mayer
    Ervin Mayer |

    24. 10. 2005 05:45

    Misto hoveziho jsem pouzil klokani maso s vynikajicim vysledkem. Mnam! Ervin

  • Jarmila Doležalová
    Jarmila Doležalová |

    6. 8. 2005 17:11

    už se na to chystam vypada to zajimavě

  • Standa z Hroznatova
    Standa z Hroznatova |

    19. 6. 2005 12:20

    K tomu mohu napsat jen to, že je to super, rychlé, chutné. PROSTĚ SUPER

  • Šárka
    Šárka |

    7. 3. 2005 13:02

    Opravdu moc dobré, rychlé a jednoduché. Určitě to budu dělat častěji.

  • Anonym
    Anonym |

    23. 11. 2004 10:57

    Jednoduhé dobré ňam.. a rychlé